Future Stars Tenue FC 24: Unlock & Rewards

Het nieuwste pay-to-play tenue is uit in FC 24. Deze heeft de naam Future Stars Kit, en het tenue doet recht tot veel mooie rewards. In dit artikel alles over hoe je het tenue koopt, vrijspeelt en de bijbehorende objectives. Is het kopen van het tenue de moeite waard? Je leest het hier.

Let op: Deze actie duurt tot en met 13 maart 2024!

Future stars thuis- en uit tenue kopen

Het FC 24 Future Stars tenue is te koop in de shop van FC 24. Je komt hier door de volgende stappen te volgen:

  1. Navigeer naar shop:
FC 24 Future Stars Kit Kopen
  1. Kies items
  2. Kies ‘Custom Stadium Bundlesen selecteer ‘Future Stars Kit Bundle.
  3. Het tenue kost 75.000 FC Coins of 750 FC Points.
FC 24 Future Stars Tenue Bundle

Vergeet het tenue niet te selecteren als je actieve kit voor je begint te spelen! Dit doe je door naar club > stadium te gaan en het tenue te selecteren voor zowel thuis- als uit.

Is het Future Stars Tenue in FC 24 het waard?

De bundel bevat de home kit en away kit. Dus voor een eenmalige investering van 75.000 coins of 750 FC points is het tenue van jou. Hiermee kun je objectives vrijspelen en natuurlijk genieten van de toffe kleuren van deze jerseys. Nu vraag je je vast af, is het de investering waard?

  • 750 FC 24 Coins kosten zo’n 6 euro.
  • 75.000 FC coins kost bij onze partner zo’n 3 euro. Koop ze hier.

Die 75000 FC coins vertegenwoordigen een waarde van een Marco van Basten Icon of Bernardo Silva Thunderstruck. Dit zijn zeker niet de allerbeste spelers, maar het is zeker niet niks. De future stars tenue kopen is het dus alleen waard als je al een goed team hebt staan waarbij dit soort spelers niet in de basis zouden komen. Natuurlijk vertegenwoordige de rewards ook een bepaalde waarde.

Future Stars Kit Objectives

Om te bepalen of het de investering waard is om 75.000 coins stuk te slaan op dit pakje, moeten we naar de objectives kijken. Het volgt eigenlijk hetzelfde stramien als alle andere tenues. Draag het tenue en maak doelpunten of win wedstrijden.

Future Stars Home 1

Deze challenge unlock je door de volgende uitdagingen te voltooien:

  • Speel 3 wedstrijden in het Future Stars thuis tenue. (50XP)
  • Maak 3 doelpunten in het Future Stars thuis tenue. (100XP)
  • Win 3 wedstrijden in het Future Stars thuis tenue. (150XP)

Eenvoudig toch? Je ontvangt voor het voltooien van deze challenges dus 300XP, plus 200 aan groepsbonus. In totaal dus 500xp.

Future Stars Away 1

Heel creatief is EA Sports niet geweest, want de objectives voor de away kit zijn precies hetzelfde. Ook hiervoor ontvang je (inclusief de groepsbonus) 500 experience.

  • Speel 3 wedstrijden in het Future Stars uit tenue. (50XP)
  • Scoor 3 doelpunten in het Future Stars uit tenue. (100XP)
  • Win 3 wedstrijden in het Future Stars uit tenue. (150XP)

Je ontvangt dus al 1000 experience voor het voltooien van deze ogenschijnlijk, makkelijke uitdaging. Je kunt de rewards al binnen 6 potjes binnenslepen. Dit kan ook met Squad Battles.

Future Stars Home & Away II

Heb je de eerste twee challenges voltooid? Doe het Tenue dan niet weg; maar voltooi nogmaals dezelfde challenges om meer rewards in de wacht te slepen. Het doel is wederom hetzelfde: Scoor 3 doelpunten, speel 3 wedstrijden en win 3 keer. Dit doe je wederom voor zowel het uit- als thuistenue. Je ontvangt hiermee nogmaals (in totaal) 1000 experience.

Future Stars Home II and Future Stars Away II

Rewards Future Kit Challenges

In totaal ontvang je dus in ruil voor 75.000 coins of 750 FC points, 2000 experience. Je moet hiervoor eenvoudige objectives doorstaan. Met deze 2000 experience kom je natuurlijk verder in de seasonal rewards. Rewards in Season 4 zijn onder andere

  • 1 of 3 87+ future Stars of 85+ X7 Players (level 15)
  • 85+ X 10 Rare Gold Players of 87+ X4 Players (level 20)
  • Thunderstruck Icon Figo (level 25)

Mocht je dus met dit tenue erin slagen om één van deze levels te behalen, dan heb je deze coins snel terugverdiend. Wij raden dan ook zeker aan dit pakje te kopen als je het spel genoeg speelt om level 20+ te halen voor het einde van het seizoen. Seizoen 4 loopt af op 13 maart 2024.