Top 10 Beste Minecraft Huizen! (2024)

Een huis bouwen in Minecraft is alsof je aan een groots avontuur begint. Het gaat niet alleen maar over het knutselen met een paar blokken. Je Minecraft-huis is als het hoofdkwartier van je superhelden – waar al het betoverende, knutselen en opbergen plaatsvindt. Het is niet alleen een schuilplaats; het is jouw epicentrum van geweldigheid. Dit zijn de beste Minecraft huizen van 2024

Nu snap ik het. Je wilt functionaliteit – een plek die een one-stop-shop is voor al je behoeften. Maar wacht even, functionaliteit en stijl kunnen hand in hand gaan. We bouwen hier geen lelijk fort. Niemand wil naar een doorn in het oog staren, en ik ben er vrij zeker van dat dit niet de reden is waarom je deze blog leest.

Dus als je zin hebt in frisse ideeën om van je Minecraft-huis het gesprek van de dag te maken, dan zit je hier in de juiste hoek van het internet. Vandaag zal ik de bonen bespreken over de top 10 Minecraft-huizen die je in 2024 kunt bouwen of waar je inspiratie uit kunt putten.

De afbeeldingen zijn afkomstig van Pinterest. We hebben elke auteur vermeldt! Ontbreekt jouw naam hier? Laat het dan even weten.

10. Middeleeuws Minecraft huis –

Beste minecraft huizen 2024

Minecraft voelt al middeleeuws aan! De esthetiek, de sfeer en de blokken in het spel zijn gebouwd met het middeleeuwse thema in gedachten. De verschillende textures zijn zeer geschikt voor middeleeuwse huizen, dus dat is wat we hebben op nummer 10: een eenvoudig middeleeuws huis dat iedereen met een beetje oefening kan bouwen. Natuurlijk gaat er wel een hoop tijd in zitten!

9. Cyberpunk Minecraft Huis

Ja, ik heb net gezegd dat Minecraft een middeleeuws fantasie-achtig spel is met texturen die zijn gemaakt om de middeleeuwse stijl vast te leggen. Dat betekent echter niet dat we ons moeten beperken tot één enkele stijl.

Dit zijn allemaal standaard blokken., en kijk eens wat de speler heeft bereikt; het ziet er uiteraard veel beter uit met shaders, maar het is iets. Deze cyberpunkstijl wordt niet veel gebruikt, en je kunt er je eigen draai aan geven; misschien laat je je inspireren door de nieuwe Dune-film of zelfs Blade Runner. Wij vinden het heel vet!

8. Nether Huis

The Nether is niet bepaald een vakantiebestemming; het is erop uit om je te vermoorden. Er zijn letterlijk varkensmannen die met pijl en boog wachten om je ter plekke af te slachten. Er zijn vliegende geesten die vuur spugen, er is overal hete lava. Maar ook in deze wereld kun je troost vinden. Sinds de Nether-update is de plaats bewoonbaar geworden, dus we raden je aan een huis te bouwen met Nether-materialen zoals de karmozijnrode schimmel. Het ziet er krankzinnig uit, zoals je kunt zien.

7. Fantasie Toren

Beste Toren Minecraft

Als we all-in gaan op de fantasiewereld, hebben we hierna een tovenaar / fantasietoren! Dit woningtype ziet er niet alleen stoer uit, maar dient ook nog eens als baken. U kunt uw huis al van ver zien; hoe groter je bouwt, hoe beter. Een prachtige spot om rond te hangen en de hele Minecraft wereld te overzien.

6. Huis op een eiland

Eiland Huis Minecraft

Misschien iet voor iedereen bekend, maar Minecraft heeft stranden. Ja, echte stranden zoals die op deze foto hierboven. Strandgebieden zijn een geweldige plek om te bouwen. Het ziet er niet alleen super chill en gezellig uit, maar je hebt ook direct voor je toegang tot de oceaan. Reizen over het water is iets dat niet veel spelers doen, en dat is een gemiste kans. Rivieren verbinden veel plaatsen en op rivieren kun je sneller reizen. Wij vinden dit één van de beste minecraft huizen in 2024!

5. Onderwater bunker

Onder water huis Minecraft

Onderwater? Je kunt Conduit gebruiken om je onderwater verbeteringen te geven, en je kunt je huis ook luchtdicht isoleren. Onder water leven is zo leuk! Overal dolfijnen, en de basis ziet er nog mooier uit als je een mooi koraalrif kunt vinden om het in te bouwen. Uiteraard kun je voor elke gewenste stijl kiezen; de glazen koepel is slechts een idee. Maar dit is Minecraft; laat je niet beperken door wat realistisch lijkt! Alles kan. Wij vinden dit misschien wel één van de beste huizen in Minecraft! Kijk anders even dit filmpje voor wat onder water inspiratie:

4. Minecraft huis in Gotische Stijl

Eerlijk gezegd is dit mijn persoonlijke favoriet. Waarom, vraag je je misschien af? Nou, kijk er maar eens naar. De donkere, griezelige sfeer is intens in deze build; het is alsof er een duistere magiër of heks in dit huis verblijft. De donkere, zwarte blokkenzijn vrij nieuw in in Minecraft, dus niet veel mensen hebben met deze stijl geflirt, maar dat zou wel moeten!

3. Boomhut in Minecraft

Een boomhut hoort er natuurlijk bij! Elke Minecraft-speler heeft tijdens zijn playthrough minstens één keer geprobeerd een boomhut te bouwen. Het is ons natuurlijk instinct, denk ik. Als je een vreemde eend in de bijt bent en dat nog niet hebt gedaan, wat houdt je dan tegen? Een boomhut in de jungle is waarschijnlijk het beste wat je kunt bouwen: onderling verbonden kamers die met elkaar verbonden zijn door hangbruggen. Het is gewoon zo cool.

2. Huis in de berg

Deze lijkt misschien een beetje vreemd, vooral omdat er niet veel aan de buitenkant van deze build zit. Het idee is om je hele basis in de berg uit te hakken, en aan de buitenkant is de ingang de plek waar je echt creatief kunt zijn. Deze woningstijl is eenvoudig te bouwen en bespaart bovendien veel tijd. Bovendien ziet het er behoorlijk gaaf uit, een huis letterlijk in de bergen!

1. Kasteel

Vervolgens hebben we het goede oude kasteel. Ik bedoel, kun je zelfs zeggen dat je Minecraft hebt gespeeld als je nog nooit een kasteel in jouw wereld hebt gebouwd?

Een kasteel bouwen is iets wat iedereen doet, dus we moesten het erbij betrekken. Het bouwen van een kasteel kan heel gemakkelijk en erg uitdagend zijn. Toch is een mooi kasteel misschien wel één van de beste huizen van Minecraft.

En dat is alles wat we hebben voor vandaag. We hopen dat dit artikel je honger naar cool uitziende Minecraft-huizen heeft gestild. Dat gold niet voor mij; Ik verlang naar meer builds. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen, dus ik stap er nu uit en ga een aantal van deze huizen in mijn wereld bouwen. Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om hetzelfde te doen. Tot de volgende keer, doei!