FC 24 Coins kopen (Goedkoop & Veilig)

EA Sports FC 24 is begonnen en dat betekent dat iedereen in de startblokken staat om het beste Ultimate Team te bouwen. Dit jaar is FUT in grote lijnen hetzelfde, en blijven FIFA Coins een grote rol spelen bij het success van je club. Deze EA FC 24 coins zijn te koop voor de Playstation 4, (PS4), Playstation 5 (PS5), Xbox One en Xbox Series X | Xbox Series S. Natuurlijk ook de voor de PC gamers zijn de coins betrouwbaar te koop. Wij zetten op een rijtje waar je EA Sports FC (EA FC) 24 Coins kunt kopen in Nederland en België!

Druk hier of op de onderstaande afbeelding om direct goedkoop & veilig EA FC Coins te kopen!

FC 24 Coins Kopen

Veilig EA FC 24 Coins kopen

Dat het kopen van FIFA coins ook veilig kan, hebben we in een eerder artikel al uitgebreid beschreven. Of je nou FIFA coins koopt in Nederland of in België, het gaat allemaal om het kiezen van de juiste manieren. Wij adviseren altijd gebruik te maken van U7BUY of MMOGA. Ga nooit met onbekende partijen in zee, ook al klinken ze erg betrouwbaar. Vaak geldt; als iets te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat ook zo.

Wist je dat:

Je er ook voor kunt kiezen om meteen een speler te kopen voor Ultimate team? Zo kun je ook de allerbeste spelers kopen zoals Ronaldo (R9): Wel zo pragmatisch! Dit is een prima optie voor spelers die liever direct spelers kopen i.p.v. het kopen van FC 24 coins.

FC 24 Spelers en coins kopen

FC 24 Coins kopen: Hoe werkt het?

Er zijn verschillende manieren om FIFA Coins te kopen. De meest gangbare manieren zijn de Player Auction, de Comfort Trade en het kopen van een account. De onstaande manieren zijn mogelijk voor alle consoles (van Playstation en Xbox tot de PC).

Comfort Trade

Dit is wellicht de eenvoudigste manier om fc 24 coins te kopen! Met de Comfort Trade geef je je inloggegevens door aan U7Buy. Zorg ervoor dat je eventjes niet inlogt en zij doen de rest voor je! Het voornaamste voordeel hiervan is naast het comfort, dat je ook 100% van de coins ontvangt. Je mist dus niet de welbekende 5% commissie van de transfermarkt. Ook ben je geen EA FC Coins kwijt aan het kopen van spelers.

Voorbeeld an het kopen van FC 24 Coins

Player Auction

Dit is wellicht de eenvoudigste manier om EA Sports FC coins te kopen. Player Auction is eenvoudig. Je dient de volgende stappen te volgen:

  1. Je kiest het gewenste aantal coins (bijvoorbeeld 100k).
  2. Je zoekt spelers die je voor deze waarde kunt verkopen (mogen er meerdere zijn).
  3. Selecteer deze spelers op de website en maak je order definitief.

Tips: Kijk op Futbin voor de goedkoopste spelers om je winst te maximaliseren. Gebruik ook unieke startprijzen (bv. 1400) om je spelers beter te op te laten vallen.

Een speler die FC 24 Coins koopt

Veelgestelde Vragen (Coins kopen EA FC 24 )

Het kopen van FUT munten kan een grote rol spelen in je ervaring met EA FC 24. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen verzameld om al je twijfels weg te nemen. Hier vind je alles van inlogvereisten tot betalingsmethoden, zodat je met vertrouwen FUT munten kunt aanschaffen.

Kun je coins kopen in FC 24?

Ja dat kan! er zijn verschillende partijen die FC 24 coins verkopen, waaronder U7Buy en MMOGA. Dit zijn gerenommeerde bedrijven met jaren aan ervaring in het verkopen van EA Sports FC 24 coins. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om FIFA Points te kopen. Dit kun je onder andere doen in de Ultimate Team store.

Hoe duur zijn FC 24 Coins?

De prijs van FC 24 Coins verschilt behoorlijk per leverancier, maar dit zijn momenteel de prijzen voor de Playstation 4 en 5.:

  • 100K FC 24 Coins: €8,89
  • 500K FC 24 Coins: €44,46
  • 1000K (1M) FC 24 Coins: €88,91
  • 5000K (5M) FC 24 Coins: €444,57
  • 10000K (10M) FC 24 Coins: €889,14
  • 20000K (20M) FC 24 Coins: €1.778,28

De prijzen voor het kopen van FC 24 Coins voor de PS4/PS5 variëren afhankelijk van de hoeveelheid die je koopt. Voor kleinere hoeveelheden, zoals 100K coins, betaal je minder, ongeveer €8,89. Als je meer coins koopt, zoals 1M of 5M, stijgt de prijs aanzienlijk. Bij de grootste pakketten, zoals 20M coins, kan de prijs oplopen tot meer dan €1.700. Het is wel zo dat je meer waar voor je geld krijgt bij grotere aankopen.

Moet Ik Uitgelogd Zijn om FUT Munten te Kopen?

De inlogstatus is afhankelijk van de methode die je kiest. Bij de Player Auction-methode hoef je niet uitgelogd te zijn, aangezien je actief spelers verkoopt in het koopproces. Als je echter voor Comfort Trade gaat, is het noodzakelijk om uitgelogd te zijn, zowel in de game als in de webapp.

Hoe Herstel Ik Mijn Origin / EA Wachtwoord?

Mocht je je inloggegevens zijn vergeten, dan kun je het volgende stappenplan van EA Sports volgen: EA Account Herstel. Mocht dit niet helpen, kun je altijd contact opnemen met de EA Helpdesk. Je hebt deze gegevens overigens alleen nodig als je kiest voor de Comfort Trade

Is FUT Munten Kopen Mogelijk in Nederland en België?

Ja, FUT munten kunnen zonder problemen worden aangeschaft in zowel Nederland als België. Onze partners ondersteunen diverse betaalmethoden die relevant zijn voor beide landen, waaronder Ideal, Paypal en Bancontact. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken om leveringsproblemen door je land van afkomst!

Kun Je Ook Spelers Kopen?

Absoluut, je kunt topvoetballers zoals Messi, Pele en Mbappé direct aanschaffen. Bij U7Buy kun je eenvoudig aangeven voor welke console je wilt kopen (Xbox, Playstation, PC) en in welke positie je de speler wilt ontvangen. Klik hier om EA FC 24 spelers te kopen.

Hoe Lang Duurt het om EA FC 24 Munten te Kopen?

De levertijd varieert per leverancier, het aantal munten en de gekozen methode. Gemiddeld hanteren onze partners een levertijd van 1 tot 3 uur. In de praktijk kunnen kleinere bestellingen vaak al binnen 30 minuten worden afgehandeld. Je hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van je EA FC munten.

Wat is het Verschil Tussen Points en Coins?

Dit kan verwarrend zijn, maar er is een duidelijk verschil. FUT Points kun je alleen in de FUT Store aanschaffen en gebruiken om packs te kopen. Deze packs geven je vervolgens spelers en consumables. FUT Points kunnen echter niet worden ingewisseld voor munten of spelers op de transfermarkt. Daarom is het kopen van FUT munten vaak een handigere en betrouwbaardere optie.

EA FC Coins worden ook wel eens aangeduid als FUT Coins, munten of FIFA Coins. Alle termen betekenen hetzelfde. EA FC 24 is beschikbaar op de Xbox, Playstation, PC, Nintendo switch. De meest populaire consoles zijn de PS5 en de Xbox Series X | Xbox Series S. Ook voor de old-gen consoles zoals de Xbox One en de Playstation 4.

Kun je voor doen hoe je FC 24 Coins koopt?

Natuurlijk. Allereerst ga je naar deze website: U7BUY

Daarna kun je de volgende stappen volgen uit de video:

Kan ik verbannen worden voor het kopen van FC 24 coins?

Ergens anders coins kopen dan via de officële kanalen is in strijd met de regels van EA. Dit betekent natuurlijk niet dat het ook strafbaar is. EA Sports focust zich vooral op de verkopers van de munten, dus hoef je je niet echt zorgen te maken om je account. Meer weten over het veilig kopen van FC 24 coins, lees dan eens ons eerdere artikel. De meeste regels gelden nog steeds.