FIFA Points of FIFA coins kopen:

Als je behoefte hebt aan een kwaliteitsimpuls of aan betere spelers, dan kun je ervoor kiezen om punten of munten te gebruiken. Maar wat is het verschil tussen FIFA coins en FIFA points, en welke kun je het beste kopen? Dat lichten we in dit artikel voor je uit.

FIFA Points Kopen

FIFA points kunnen worden gekocht bij verschillende vier verkooppunten. Namelijk in de FUT-store, je platformwinkel (bv. Xbox/Playstation store), bij fysieke verkoopkanalen zoals de Primera en Intertoys en online via erkende retailers. De prijzen verschillen iets; en begint bij ongeveer €1 per 100 points. Zoals bij de meeste producten, geldt hier ook dat hoe meer je koopt, hoe hoger de korting. De prijzen zijn voor alle platformen even duur, maar per aanbieder kan de prijs wel iets verschillen. Het kan dus lonen om je hier goed in te verdiepen alvorens je de punten koopt. Natuurlijk geldt; kies voor een betrouwbare leverancier.

Voorbeeld van een FIFA-punten pakket.

Wat kun je met FIFA Points?

Deze punten worden in essentie gekocht, om packs te kopen, of om te draften. Alle packs die beschikbaar zijn in de FUT store, kunnen worden gekocht met FIFA points. Dit betekent dus dat je niet je zuurverdiende fifa coins hoeft uit te geven, maar je met echt geld de packs koopt. Rewards kun je vervolgens om de marktplaats verkopen voor FIFA coins. Deze route adviseren we niet, hierover verder in dit artikel meer.

De beste manier om je FIFA points te gebruiken is door FIFA 23 Draft Mode te spelen. Om hieraan mee te doen zul je één van de volgende betaalmiddelen moeten inleggen:

  • 300 FIFA punten.
  • 15.000 FIFA munten
  • 1 Draft token

Doordat je moet inleggen, is dit van nature een ‘high-risk, high-reward’ spelmodus, waarbij je een team draft en het opeenvolgend, opneemt tegen (maximaal 4) willekeurige tegenstanders. Als je een potje verliest, lig je eruit. Hoe meer wedstrijden je wint, hoe hoger de rewards. Win je één potje, dan zijn de pack rewards al hoger dan als je de punten direct uitgeeft in de store. Daarom is dit volgens ons de beste manier om je punten uit te geven.

FIFA Coins Kopen

FIFA munten kun je niet op dezelfde manier kopen als FIFA points. EA Sports – de ontwikkelaar van FIFA – staat namelijk niet achter de verkoop van deze coins. Daardoor kun je ze dus niet kopen via de Ultimate Team store of bij fysieke verkooppunten. Ook bestaat er geen officiële betrouwbaarheidslijst. Je kunt de munten uitsluitend kopen via websites op het internet zoals mmoga.com. Toch hangen er ook voordelen aan het kopen van coins. Ze zijn namelijk een fractie goedkoper dan de points, als je uitgaat van de gemiddelde rewards uit de packs.

Wat kun je met FIFA coins?

Eigenlijk alles. Deze munten zijn de grootste valuta van het spel, en je kunt ze gebruiken om spelers te kopen op de transfermarkt, packs te kopen en om FUT draft te spelen. Het grote voordeel van het kopen van FIFA coins is, dat je precies weet welke waarde het vertegenwoordigt. Je kunt eenvoudig een speler opzoeken op de transfermarkt om te bepalen hoeveel coins je graag wilt toevoegen aan je portefeuille. Bij het openen van packs of het kopen van fifa punten, speelt het hebben van geluk een rol. En natuurlijk, is deze niet altijd even gunstig voor de speler. Om te weten hoe je het beste aan FIFA points kunt komen, hebben we eerder dit artikel gepubliceerd:

Conclusie

Om FIFA 23 goed te kunnen spelen, hoef je helemaal geen FIFA points of FIFA coins te kopen. Doe je dit wel, dan kun je voor de officiële manier gaan en de points direct kopen van de FIFA store. Heb je liever iets meer waar voor je geld, dan kun je natuurlijk overwegen om coins te kopen bij één van onze partners.