Beste Vleugelspelers (RM, RW, LM, LW) in FC 24

In de dynamische wereld van voetbal is de rol van vleugelspelers onmisbaar, en dat is zeker het geval in EA Sports FC 24. De posities van rechtsmidden (RM), rechtsbuiten (RW), linksmidden (LM) en linksbuiten (LW) zijn essentieel in elke formatie, waarbij ze zowel aanvallende flair toevoegen als cruciale ondersteuning bieden in de verdediging. Laten we een blik werpen op enkele van de beste vleugelspelers in FC 24 voor zowel Ultimate Team als Career mode.

PS: Houd er rekening mee dat sommige spelers mogelijk buiten je budget vallen. Overweeg daarom om FC 24 Coins te kopen.

Neymar Jr – Beste Rechts Buiten (RW) in FC 24 Ultimate Team

Neymar Jr, spelend voor Al-Hilal, is een fenomeen op de vleugels met zijn ongeëvenaarde dribbelvaardigheden en snelheid. Zijn vermogen om verdedigers te passeren en cruciale assists te leveren, maakt hem een topkeuze voor elk team. In Career Mode blijft Neymar een dominante kracht. In Ultimate Team is hij dodelijk met zijn 5-star skills, flair+ Playstyles en uitmuntende finishing. Dit komt omdat Neymar ook nog een beschikt op een 5-star Weak Foot.

Prijs Ultimate Team: 128k

Prijs Career Mode: 85 miljoen

Neymar beste linksbuiten EA Sports FC 24

Vinicius Junior – Top Linker Vleugel (LW) in FC 24

Vinicius Junior van Real Madrid staat bekend om zijn explosieve snelheid en uitstekende dribbelvermogen. Zijn impact op de wedstrijd, zowel in het realistisch nabootsen van aanvallen als in snelle tegenaanvallen, maakt hem een uitstekende keuze voor elke opstelling in FC 24. De kracht van Vini ligt in FIFA absoluut in zijn dubbele 5-star. Hij scoort met beide voeten maar weet ook nog eens iedereen zoek te spelen met zijn acties.

Let op: Vinicius Jr. is wel één van de allerduurste spelers in Career Mode. Dit komt door zijn potential van 94. Ook in Ultimate Team is hij niet bepaald goedkoop.

Prijs Ultimate Team: 590k

Prijs Career Mode: 158 miljoen

Hirving Lozano –Onze tip als RW/RM in Career Mode

Hirving Lozano, uitkomend voor PSV, blinkt uit in zijn onvoorspelbaarheid en snelheid op de rechterflank. Zijn vermogen om kansen te creëren en verdedigingen te ontregelen, maakt hem een gewilde keuze voor Career Mode in FC 24. Lozona moet het vooral hebben van zijn snelheid, en die is in Career Mode onmisbaar. Vandaar dat wij hem aanraden. Ook als supersub kan hij het uitstekend doen. Gebruik zijn pace als de rest moe is. Lozano is éen van de goedkoopste spelers in dit lijstje.

Prijs Ultimate Team: De FC Pro SBC Editie (87) van Lozano kost zo’n 80k. Dit is een absolute aanrader. De reguliere kaart kan je oppikken voor maximaal 1000 FC coins.

Prijs Career Mode: 27 miljoen.

Marcus Rashford – Beste LW in FC 24 Ultimate Team

Marcus Rashford van Manchester United, komt natuurlijk uit voor Manchester United. Bekend om zijn snelheid en scherpe afwerking, is een uitstekende keuze als linksbuiten voor zowel Ultimate Team als Career Mode. Rashford moet het in EA Sports FC 24 vooral hebben van zijn afwerking en playstyles. Hij scoort met zijn finesse shots uit alle rangen en standen, dit maakt hem één van de beste spelers van het spel.

Zijn playstyles, en vermogen om uit lastige situaties te scoren, maken hem een waardevolle aanwinst voor elk Ultimate Team.

Prijs Ultimate Team: 40k

Prijs Career Mode: 50 Miljoen

Rashford beste LW in EA Sports FC 24

Mohamed Salah – Elite Rechtsbuiten (RW) in Ultimate Team

Mohamed Salah, spelend voor Liverpool, is wereldwijd bekend om zijn ongelooflijke snelheid, behendigheid en doelgerichtheid. Zijn consistente prestaties op de rechtervleugel, gecombineerd met zijn vermogen om zowel te scoren als assists te leveren, maken hem een van de meest gevreesde aanvallers in het spel. In FC 24 is Salah een onmisbare keuze voor elk team dat op zoek is naar een dodelijke combinatie van snelheid en nauwkeurigheid in de aanval.

Mohamed Salah FC 24 RW

Prijs Ultimate Team: 139k

Prijs Career Mode: 77 Miljoen

Elke genoemde speler brengt iets unieks naar je team, of het nu gaat om hun explosieve snelheid, dribbelvaardigheden, aanvallende bijdrage of veelzijdigheid. Bij het selecteren van een vleugelspeler in EA Sports FC 24, is het belangrijk om niet alleen hun individuele kwaliteiten te overwegen, maar ook hoe ze passen binnen je tactiek en formatie. Houd de markt goed in de gaten voor de beste deals en prijzen.

Voor de Career Mode players, houd je ogen open voor de contractduur van spelers. Een vleugelspeler (LW, RW) / buitenspeler (RM, RW) is een stuk goedkoper als het contract bijna ter einde loopt.

Hieronder een overzicht van de beste vleugelspelers (RW, LW) in EA Sports FC 24:

SpelerPositieBeoordeling
HammRW / RVA93
Mané GarrinchaRW / LW92
Mohamed SalahRW / RVA91
Caroline Graham HansenRW / RVA90
George BestRW / ST90
Bukayo SakaRW / RM90
JairzinhoRW / RVA90
RonaldinhoLW /CAM94
Kylian MbappéLW / ST91
PutellasLW/ CM91
Thierry HenryST / CF / LW91