EA Sports FC 24 Release: De Gids voor de Beste Prijs

EA Sports staat bekend om het ontwikkelen van enkele van de meest populaire sportvideogames op de markt. Met de komst van EA Sports FC 24, hun nieuwste toevoeging en opvolger van FIFA 23, wordt er weer een nieuwe dimensie toegevoegd aan het voetbalspel.. In dit artikel gaan we dieper in op de belangrijkste details rondom de release, waaronder de releasedatum, beschikbare consoles, en hoe je de game voor de best mogelijke prijs kunt bemachtigen. Ten slotte wilt iedereen deze game weer spelen, maar wel zo goedkoop mogelijk. Benieuwd naar de release date van EA Sports FC 24?

EA Sports FC 24

Op welke consoles is EA Sports FC 24 beschikbaar?

Het goede nieuws is dat EA Sports FC 24 beschikbaar zal zijn op meerdere platforms, waaronder PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC. Dit zorgt ervoor dat een breed scala aan gamers toegang heeft tot deze spannende nieuwe release. Ook voor de Nintendo Switch is dit spel te spelen, al is deze versie duidelijk anders dan op de andere consoles.

Vrouwenvoetbal in de nieuwste FIFA

Ja, EA Sports FC 24 heeft een breed scala aan opties voor fans van vrouwenvoetbal. De ontwikkelaars hebben aandacht besteed aan het integreren van vrouwenteams en competities, waardoor het spel nog inclusiever wordt. Ja hier hebben we natuurlijk eerder al over geschreven. Alles weten over vrouwen in FUT?

Echte spelers en teams aanwezig?

Voor degenen die zich afvragen of EA Sports FC 24 nog steeds echte spelers en teams bevat: ja, dat doet het! Net als zijn voorgangers heeft de game licenties voor echte teams en spelers, wat bijdraagt aan een authentieke game-ervaring. Dus ondanks dat EA Sports afstand doet van de FIFA license, behoudt het wel gewoon de rechten voor dezelfde clubs en spelers.

EA FC 24 Pre Order

Waar vind je de goedkoopste prijs voor EA Sports FC 24?

Nu de essentiële details zijn besproken, laten we ons richten op het vinden van de best mogelijke prijs voor deze game. De standaard EA Sports FC 24 prijs zal waarschijnlijk rond de €60-€70 liggen, afhankelijk van het platform en de regio. Echter, er zijn verschillende manieren om een betere deal te krijgen:

  1. Pre-order Kortingen: Sommige winkels bieden pre-order kortingen aan, dus het is de moeite waard om te kijken of deze optie beschikbaar is.
  2. Bundeldeals: Houd je ogen open voor bundeldeals waarbij je de game samen met een console of extra’s kunt kopen voor een lagere prijs. bol.com staat er onder andere bekend om dit soort deals aan te bieden
  3. Tweedehands of Digitale Verkoop: Hoewel je even moet wachten, komen er na de release vaak tweedehands exemplaren op de markt. Ook zijn er regelmatig digitale sales via platforms zoals Steam of de consolewinkels zelf.
  4. Prijsvergelijkingswebsites: Websites die prijzen vergelijken van verschillende retailers kunnen je helpen de goedkoopste optie te vinden. Wij zijn fan van https://tweakers.net/ om de prijzen te vergelijken.
  5. Seizoensgebonden Acties: Black Friday, Cyber Monday en feestdagen zijn uitstekende momenten om een goede deal te scoren. E’en optie is om te wachten tot Kerst met het kopen van EA Sports FC. Het spel is dan doorgaans iets goedkoper door verschillende acties bij de retailers.

EA FC 24 Ultimate Edition (pre-order)

Naast de standaard-versie van EA FC 24 die je natuurlijk kunt (voor)bestellen, is er ook nog de Ultimate Edition. In deze Ultimate Edition heb je extra perks, waaronder vervroegd toegang tot het spel. Spelers die deze ultieme versie kopen maken hebben maar liefst 7 dagen eerder toegang. Let op: het kost wel wat, de EA FC 24 Ultimate Edition is maar liefst 99 euro. Hier lijkt geen verschil in de prijs te zijn. Alle perks hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Een Untradeable UEFA Champions League of UEFA Women’s Champions League Ultimate Team Hero Item op 27 November
  • Tot wel 7 dagen early access. Begin met spelen op 22 september
  • 4600 FIFA Points
  • Een Nike Campagne (tenue)
  • Loan spelers
  • Een Untradeable TOTW 1 Ultimate Team Speler