Extravaganza FIFA 23 (Tenue & Objectives)

Het Extravaganza tenue is een van de nieuwe kits die je kunt bemachtigen in Seizoen 7 van FIFA 23 Ultimate Team. Men koopt dit tenue niet om de uiterlijke vertoning, maar vanwege de XP-rewards die komen kijken bij de bijhorende objectives. In dit artikel lichten we uit hoe je de Extravaganza kit koopt; en hoe je de objectives voltooit.

Extravaganza kit FIFA 23

Extravaganza FIFA 23 Kit Kopen.

Ga naar de store en selecteer de Seizoen 7-items uit het menu dat je ziet. Klik op het Extravaganza Tenue en koop het voor 850 FIFA-punten of 75.000 FUT-munten. Nogmaals, zo denderend vinden wij het tenue niet, dus adviseren wij het niet te kopen als je bijvoorbeeld al level 40 bent.

Zodra je het tenue hebt gekocht, kun je het dragen zoals bij alle andere tenues. Ga naar Club -> Stadion en selecteer thuistenue. Kies hier voor het Extravaganza tenue met de paarse banner! Let op: Je moet de wedstrijden spelen in dit tenue om de objectives te voltooien. Deze stap is dus cruciaal.

De Objectives voltooien met het Extravaganza Tenue

Zodra je het tenue aan hebt, speel je vier wedstrijden in een spelmodus naar keuze met het Extravaganza tenue. Je moet twee van de vier wedstrijden winnen en minstens 15 doelpunten scoren terwijl je het tenue draagt. Door deze stappen te voltooien, verdien je een extra 3.000 XP voor de doelstellingen, en een aanvullende 3.000 XP, wat een totaal van 6.000 XP oplevert. Je kunt deze wedstrijden dus doen in FUT Champions, Division Rivals en meer.

Extravaganza Kit: Is het het waard?

Dit ligt er een beetje aan. Met 75k Coins of 850 FIFA points is dit tenue niet bepaald goedkoop. Tegelijkertijd betaal je niet zozeer voor de kit maar voor de enorme XP rewards. Met deze rewards schiet je eenvoudig van level 35 naar level 40 en unlock je bijvoorbeeld 95 Del Piero. Of kies je een player pick en een hoop fodder. Dit is veel meer waard dan 75k Coins en dus vinden wij het de investering waard. In iedergeval als je niet genoeg tijd hebt om via de andere objectives level 40 te bereiken.