Mooiste interviews met Brian Brobbey

Brian Brobbey laat niet alleen zijn voeten spreken. Ook naast het veld is het een graag geziene gast. Voor de camera’s is hij vermakelijk met zijn positiviteit en droge humor. Wij gingen op zoek naar de pareltjes met onder andere: Hans Kraay en Brobbey bespreken hun vakantiegangen. Ook komt Brobbey te spreken over zijn geliefde Crocs en zijn lievelingseten. Hieronder de leukste interviews van Brian Brobbey

Brobbey praat met Hans Kraay Jr. over vakantieplannen

In dit prachtige interview laat Brobbey vallen geen fan te zijn van interviewen. Al snel neemt het gesprek een andere wending als Hans Kraay aangeeft dat zijn vrouw Brobbey leuk vindt. Op de vraag of Brobbey meewilt naar Zanzibar, antwoord hij gevat: “Nee dat wordt niet leuk voor jou Hans!” De twee schudden elkaar lachend de hand. Mooi interview om even te bekijken!

Nasietje: Het lievelingseten van Brobbey

In het interview met ESPN worden enkele dilemma’s voorgelegd aan Brian Brobbey. Zo wordt o.a. gevraagd wat zijn favoriete serie is (Prison Break) en welke app hij het meest gebruikt (Instagram). De meeste lachers krijgt hij op de hand door zijn lievelingseten. Nasietje. Het lievelingseten van de Ajacied Brian Brobbey is dus duidelijk Nasi. Kijk het interview hier terug.

Interview Broederliefde (Nederlands Elftal)

Nog een pareltje. Voor het Nederlands Elftal werd Brian Brobbey door niemand minder geïnterviewd dan Broederliefde. Dit ludieke interview was duidelijk minder serieus van aard. Broederliefde stelt de vraag: Ben je met je zak leeg gekomen of vol? Brobbey reageert droog: “Leeg, alles eruit gehaald”. Vervolgens wordt niet gevraagd of hij linksbenig is, of rechtsbenig.De vraag zit net wat anders in elkaar. Duidelijk is dat Brobbey tweehandig is. Je ziet het mooie interview hier terug.

Interview Jeugdjournaal (Over PSV)

Niet Feyenoord is de aartsrivaal van Brobbey. Nee PSV is duidelijk de minst-favoriete opponent van de Eredivisie. Hij ziet de Brabanders als vijand en ergert zich behoorlijk aan ze. In het interview met Jeugdjournaal is Brian Brobbey behoorlijk uitgesproken. In dit interview kijkt hij ook terug op het teleurstellende seizoen van Ajax (23/24). Het gaat over zijn bijnamen (Brobbeast) en zijn favoriete spelers.

Brobbey zijn voorliefde voor Crocs

In een interview met Noa Vahle wordt Brobbey gevraagd naar zijn kledingstijl. Het is duidelijk dat Brobbey het liefst in een trainingspak rondloopt. Maar ook wilt hij even vermelden wat hij het liefst aan zijn voeten heeft. Crocsies. Wij zouden Crocs niet zo snel kopen, maar moeten toegeven dat het Brobbey hard staat. Zelf luisteren naar dit interview van VandaagInside?