Dit is de knappe vriendin van Julian Rijkhoff

Julian Rijkhoff is als 19-jarige aanvaller terug bij Ajax. In de jeugd was hij al in dienst bij de Amsterdammers. Echter koos hij voor een overstap naar Borussia Dortmund. Hier maakte hij 65 doelpunten en 16 assists in 81 wedstrijden voor de Onder-19. Geen verkeerde cijfers dus. Ook op het gebied van de liefde gaat het de spits voor de wind. Dit is namelijk de vriendin van Julian Rijkhoff.

Julian Rijkhoff toen nog zonder vriendin
Rijkhoff in de jeugd van Ajax (AjaxTV)

Vriendin Adriana

Julian Rijkhoff houdt zich vooral bezig met het spelletje. Op Instagram prijken dan ook vrijwel enkel foto’s van hem tijdens de training en wedstrijd. Die focus is belangrijk, want hij zal komend seizoen moeten strijden voor een basisplek bij de Amsterdammers. Toch springt er één foto uit.

Rijkhoff is daarin te zien in de Dominicaanse Republiek met zijn vriendin Adriana. De roots van Adriana liggen in de Dominicaanse Republiek. Heel toevallig is de bestemming dus niet. Veel meer komen wij nog niet te weten over de vriendin van Julian Rijkhoff. Haar profiel is verder afgeschermd.

Ajacied Silvano Vos reageert al spottend op de foto: MomandDad. Hij ziet de twee dus wel ouders worden samen. We zijn benieuwd! Gezien de leeftijd van de twee zal dit nog even op zich kunnen laten wachten. Toch weet je het voetballers nooit. Veel Ajax-spelers zijn vroeg vader geworden.

Wij wensen de twee heel veel liefde en geluk toe samen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd of Rijkhoff kan imponeren op het voetbalveld. De verwachtingen onder de nieuwe coach van Ajax zijn hooggespannen.