EK 2024 in Hoofddorp: Hier zie je het!

Het EK 2024 is natuurlijk flink onderweg. Ondertussen staat Nederlands Elftal zelfs in de halve finale! Ook in Hoofddorp leeft het voetbal behoorlijk. Dit zijn de beste plekken waar je het EK 2024 kunt kijken. Natuurlijk het liefst op groot scherm.

Claus Bowling in hoofddorp

Misschien denk je bij het EK 2024 niet meteen aan een bowlingbaan. Toch organiseert Claus Bowling elke wedstrijd een flink spektakel. Je kunt hier voetbal kijken op een groot scherm, met feest gegarandeerd. Lekkere snacks, biertjes in overvloed en een grote ruimte om dit met een groep vrienden te kijken.

Café Cpunt

Cpunt is een bijzondere locatie in Hoofddorp. Er zijn evenementen, concerten cursussen en meer. Maar ook Nederlands Elftal wordt uitgezonden tijdens het EK 2024. Dit mag natuurlijk ook niet ontbreken. De plek noemt zich dé plek voor kunst- en cultuurbeleving en educatie in Haarlemmermeer.

Tijdens het EK zijn alle wedstrijden van het Nederlands elftal te volgen op een groot scherm, evenals de kwartfinales, halve finales en de finale. Toeschouwers kunnen de leeuwen aanmoedigen terwijl ze genieten van een drankje en een hapje; pitchers bier worden geschonken en de heerlijkste burgers worden gegrild. Elke goal van het Nederlands elftal wordt gevierd met een oranjeshotje van het huis. Wie gekleed komt als de grootste oranjefan maakt kans op een leuke prijs… Kortom, in hun oranjecafé wordt er een feest van gemaakt!

Adres: Raadhuisplein 3-9 2132 TZ Hoofddorp

Plein 14

Wat is er nou beter dan hamburgers, friet en voetbal? Precies. Helemaal niks! Plein14 doet er nog een schepje bovenop met Nederlandse hits en voetbalmuziek. Gezelligheid alom dus. De EK wedstrijden bij dit café in Hoofddorp zijn allemaal te kijken op groot scherm. Dit kan overigens zowel binnnen als buiten op het terras. Zeker de moeite waard dus!


Adres:
Raadhuisplein 14a, Hoofddorp

Hoofddorp EK kijken

Proeflokaal de Polderboom – EK 2024

Dit bruisende café zit in een prachtig oud pand. Met een verrassend goede kaart en verschillende bieren, is dit één die aan te raden is. Op het (verwarmde) terras hebben ze schermen hangen tijdens het EK. Dus kun je de EK wedstrijd bij de Polderboom in Hoofddorp buiten kijken. Eventueel kun je er heerlijke steaks bij eten. Maar je kunt het ook gewoon houden bij cockails of biertjes. Een absolute aanrader!

AdresMarktplein 31, 2132 DA Hoofddorp

11 Bar & Kitchen in Hoofddorp

In het levendige centrum van Hoofddorp bevindt zich 11 Bar & Kitchen, een baken van gemeenschap, verbondenheid en het delen van belevenissen. Voor iemand die hier het EK voetbal wil volgen, is deze locatie meer dan zomaar een eetgelegenheid. Hier gaat het dak er vanaf bij winst van Nederlands Elftal! Er zijn schermen zowel binnen, als buiten.

AdresMarktplein 11, 2132 DA Hoofddorp

Tijnes eetcafe en Partyzaal Hoofddorp

Bij Tijnes kun je terecht om heerlijk te eten, of te feesten. Of je nu een locatie zoekt voor je bruiloft of een bedrijfsfeest, het kan hier allemaal. Tijdens het EK 2024 ligt de focus echter even op het voetbal. Ze hebben hier vaak een daghap (bijvoorbeeld kip van het spit) en je kunt je plekken reserveren. Doe dit ook, want het zit vermoedelijk snel vol. Je vindt de website hier

EK kijken Tijnes voetbal 2024
Bron: Tijnes.nl