Beste Talenten EA FC 24

Beste EA Sports FC 24 Talenten Career Mode

Ben je op zoek naar de beste talenten in EA Sports FC 24 Career Mode? Dan ben je hier op de juiste plek. De nieuwste editie van EA Sports FC is uit en het is tijd om de meest veelbelovende jonge spelers te ontdekken. Met de juiste talenten in je team ben je in staat om jarenlang de Career Mode te domineren. Hieronder hebben we de beste talenten van EA FC 24 voor je op een rijtje gezet, onderverdeeld per positie.

Win FIFA Coins!

Join the Excitement! Maak kans op miljoenen FC 24 Coins.
Laat je email achter en doe mee!

Op zoek naar de beste talenten van FIFA 23? Dit hebben we vorig jaar al even voor jullie op een rijtje gezet! Liever weten hoe je aan EA FC 24 coins komt? We got you.

Waarop letten voor de beste talenten?

Bij het scouten van de beste talenten in EA Sports FC 24 zijn er enkele kernelementen waar je op moet letten. Deze elementen geven je een indicatie van het potentieel van een speler en hoe waardevol hij in mogelijk gaat zijn voor je team. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

  • Potentieel: Het potentieel van een speler is een indicatie van hoe goed hij in potentie wordt in de toekomst. Een speler met een hoog potentieel ontwikkelt zich waarschijnlijk tot een absolute topspeler. Het is essentieel om te investeren in jonge spelers met een hoog potentieel om de vruchten te plukken in latere seizoenen.
  • Leeftijd: Voor jongere spelers geldt dat ze over het algemeen meer tijd hebben om zich te ontwikkelen en hun potentieel te bereiken. Het is daarom raadzaam om te investeren in spelers van 24 jaar of jonger, zodat ze hun piek bereiken terwijl ze nog in jouw team zitten.
  • Positie en speelstijl: Afhankelijk van je tactiek en speelstijl, wil je talenten die goed passen binnen je systeem. Een aanvallende middenvelder met een neus voor doelpunten past bijvoorbeeld perfect bij een aanvallend ingesteld team.

Door rekening te houden met deze kernelementen, ga je de beste talenten in EA Sports FC 24 identificeren en een team bouwen dat zowel nu als in de toekomst succesvol is!

Laten we er per positie enkele talenten bij pakken die in positieve zin opvallen:

Beste Keepers in EA Sports FC 24 Career Mode

Onderstaand een overzicht met de beste keeper in deze editie. Een talentvolle doelman speelt net als in FIFA 23 een cruciale rol in het spel. Het selecteren van de juiste sluitpost zorgt ervoor dat je aanzienlijk minder doelpunten incasseert. Onze tip: Let erg op de lengte van de keeper. Lange keepers (1.90+) zijn vrijwel altijd beter. Idealiter kies je voor keepers van 2 meter of langer.

  • Julen Agirrezabala – 22 jaar oud: Deze jonge doelman van Athletic Bilbao heeft al indruk gemaakt en heeft een enorm potentieel om een van de beste keepers in de game te worden. Nog niet écht een gevestigde naam maar gaat dat zeker wel worden.
  • Illan Meslier – 23 jaar oud: Met zijn indrukwekkende reflexen en gewilde keepersvaardigheden is Meslier een must-have voor elk team. Ook in FUT 23 was Meslier één van de beste keepers van het spel.
  • Samuel Soares – 21 jaar oud: Nog een jong talent met een veelbelovende toekomst voor de boeg.

Beste Verdedigers in EA Sports FC 24 Career Mode

  • Rico Lewis – 18 jaar oud: Een jonge verdediger die al veel volwassenheid toont op het veld.
  • Tyrell Malacia – 24 jaar oud: Met zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten is Malacia een geweldige aanwinst.
  • Matthijs de Ligt – 23 jaar oud: Al bekend als een van de beste centrale verdedigers ter wereld, blijft De Ligt indruk maken.
  • Fran Garcia – 24 jaar oud: Een andere solide keuze voor de verdediging met veel potentieel.

Talentvolle Middenvelders in EA FC 24

Wat betreft middenvelders heb je natuurlijk veel verschillende types. Zo beschikken CAM’s doorgaans over heel andere kwaliteiten dan CDM’s. Onderstaand hebben we een aantal box-to-box middenvelders geselecteerd die wat ons betreft tot de beste ter wereld behoren. De beste middenvelder is waarschijnlijk Jude Bellingham van Real Madrid; maar wees bereid je portemonnee te trekken.

  • Jude Bellingham – 20 jaar oud: Een dynamische middenvelder die zowel verdedigend als aanvallend veel werk levert.
  • Jamal Musiala – 20 jaar oud: Met zijn techniek, visie en soms onnavolgbare dribbel is Musiala een speler om in de gaten te houden.
  • Ryan Gravenberch – 21 jaar oud: Een veelzijdige, veelbelovende middenvelder die een grote toekomst voor zich heeft.
  • Florian Wirtz – 20 jaar oud: Met zijn creativiteit en passing is Wirtz een echte game-changer.

Beste Aanvallers in EA Sports FC 24 Career Mode

Natuurlijk hebben we ook voor de spitsen enkele tips. De grootste talenten hier zijn natuurlijk de Noor Erling Haaland en de linksbuiten Vinicius Junior. Onderbelicht is wellicht Yeremy Pino; de twintigjarige aanvaller van Villareal die ook al zijn debuut voor Spanje maakte. Deze vleugelspeler is vermoedelijk nog enigzins goedkoop vergeleken de andere spits in de lijst.

  • Erling Haaland – 23 jaar oud: Een van de meest gewilde aanvallers in de voetbalwereld en de meest natuurlijke vorm van een doelpuntenmachine.
  • Ansu Fati – 20 jaar oud: Met zijn snelheid en dribbelvaardigheid is Fati een nachtmerrie voor elke verdediging.
  • Vinicius Junior – 23 jaar oud: Een andere snelle en technische aanvaller die een versterking is voor elk team.
  • Yeremy Pino – 20 jaar oud: Een jong talent met een neusje voor de goal.

Met deze talenten in je EA Sports FC 24 Career Mode team ben je verzekerd van succes voor de komende jaren. Begin nu met het scouten van deze spelers en bouw aan jouw eigen droomteam!