Carlos (Forbs) Borges FIFA 23 en FM23

Carlos Borges, het 19 -jarige jeugdexponent van Manchester City is vermoedelijk de nieuwste spits van Ajax. De Amsterdammers hebben onder andere West Ham United afgetroefd. Goedkoop is hij overigens ook niet, Maar zit Carlos Borges in FIFA 23 en Football Manager 23? Wij hebben het voor je uitgezocht. Carlos gaat tegenwoordig bij Ajax met de naam Forbs spelen, en zal dus bij de meesten zo bekend komen te staan.

Welke prijs is nou door Ajax betaald?

Op het moment van schrijven is dat nog niet definiteif bekend, maar de FUT sheriff van de échte wereld is er al over uit. Volgens zijn laatset tweet betaalt Ajax namelijk maar liefst 17 Miljoen pond. Dit is er dus niet ééntje die rustig gebracht gaat worden. De verwachtingen zijn er ondanks zijn 19-jaar wel degelijk.

De tweet van Fabrizio Romano

Borges in Football Manager 23

Het talent dat uitkomt voor Manchester City onder-21 komt is voor de FM23-fanaten al te spelen. De speler kent een transferwaarde van ruim 14.5 miljoen en heeft een contract tot halverwege 2024. Hij komt het beste uit de verf als aanvallende vleugelspeler, en kent vooral een uitstekende dribbel en first-touch. De linksbenige Portugees is een potentieel pareltje. Wil je alles weten over deze speler in FM? Check dan gewoon even de website van FMinside.

Carlos Borges FIFA 23

Borges in FIFA 23 (FUT & Career Mode)

Wat betreft FIFA 23 zullen natuurlijk veel spelers benieuwd zijn of onze flamboyante vleugelspeler ook in Career Mode of Ultimate Team zit. Helaas heeft FUT nog maar weinig talenten als spelers toegevoegd in het spel. Er is nog nauwelijks een rol voor talenten in deze spelmodus met uitzondering van promoties zoals Future Stars

In Career Mode zou je natuurlijk wel met hem kunnen shinen en hem overnemen als Ajax zijnde, maar ook dat lijkt niet in het verschiet te zitten. Borges zit helemaal niet in FIFA, en dat is niet alleen jammer maar ook opvallend.