Dit is de knappe vriendin van Calvin Stengs!

Vleugelflitser bij Feyenoord

Calvin Stengs, een van de meest veelbelovende Nederlandse voetballers van zijn generatie, heeft in 2023 de overstap gemaakt naar Feyenoord. Na een periode in Frankrijk bij OGC Nice, waar hij waardevolle internationale ervaring opdeed, keerde hij terug naar de Eredivisie. Stengs brengt met zijn technische vaardigheden en creatieve spelinzicht een nieuwe dimensie naar het team uit Rotterdam.

Leestip: Benieuwd naar de mooie vriendin van Chuba Akpom?

Doorbraak bij AZ en Oranje

Stengs begon zijn professionele carrière bij AZ Alkmaar, waar hij al snel opviel door zijn flair en inzicht. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en leidde in 2019 tot zijn debuut in het Nederlands Elftal. Ondanks zijn verfijnde balcontrole en slimme passing is hij nog niet goed genoeg bevonden voor het Nederlands Elftal. Tijdens het EK 2024 werd hij thuisgelaten door Ronald Koeman.

Protegé van Arne Slot

Calvin Stengs heeft een bijzondere band met zijn voormalig trainer Arne Slot. Slot was namelijk de coach die Stengs liet doorbreken bij AZ Alkmaar, waar hij zijn eerste stappen in het profvoetbal zette.

Toen Slot in 2023 hoofdtrainer werd van Feyenoord, was Stengs een van de eerste spelers die hij naar de Rotterdamse club haalde.

Deze hereniging heeft Stengs geholpen om zijn spel naar een hoger niveau te tillen, wat hem tot een belangrijke speler voor Feyenoord heeft gemaakt.

Calvin Stengs bij Feyenoord

Vriendin van Calvin Stengs is dochter Frank De Boer.

Voor de fans die geïnteresseerd zijn in het privéleven van Stengs: hij is inderdaad niet vrijgezel. Calvin heeft een knappe vriendin aan zijn zijde, hoewel ze nog niet in het huwelijksbootje zijn gestapt. Ondanks zijn bescheidenheid op social media, is hun band duidelijk en sterk. Dit is de mooie vriendin van Calvin Stengs. De mooie Blondine heet Beau de Boer. Die achternaam is geen toeval. Het is inderdaad de dochter van Ajax-legende Frank de Boer. Genoeg feitjes, hier zijn de kiekjes.

Vriendin Beau De Boer

Nog meer foto’s kun je vinden op de Instagram van Stengs of die van Beau de Boer.