Vriendin en salaris Branco van den Boomen!

Ajax-middenvelder Branco van den Boomen heeft de schaapjes goed op het droge. Voor de Amsterdammers wordt de 28-jarige Veldhovenaar steeds bepalender. Ook in zijn privéleven lijkt het hem voor de wind te gaan. Van den Boomen is ondertussen vader, én al een flinke tijd samen met zijn vriendin. Hier lees je alles over zijn vriendin, kinderen en het salaris bij Ajax.

Tip: Benieuwd naar de bloedmooie vriendin van Julian Rijkhoff?

Neef van profvoetballer

Voetbal zit in de familie, dat is duidelijk. Branco van den Boomen is namelijk niet de enige die het tot profvoetballer heeft geschopt. Clint Leemans is namelijk de neef van Branco. De twee komen uit hetzelfde jaar en zijn natuurlijk beide middenvelders. Al komt Leemans tegenwoordig uit op een niveau lager: bij NAC Breda in de KKD.

Clint Leemans Neef van van den Boomen

Vriendin en kinderen

Branco is al jaar en dag samen met zijn vriendin. De oud-speler van Toulouse is al jaren samen met zijn vriendin Demi. Samen hadden ze in 2019 al hun eerste kindje. Branco was zelf toen pas 23. Ondertussen is het gezin uitgebreid, en is er ook een twee bijgekomen. In dat opzicht gaat het de Ajacied dus voor de wind. Je kunt op zijn Instagram alle kiekjes bekijken. Volg hem gelijk even!

Dus voor de vrouwen die toch een beetje verliefd zijn op Branco; helaas!

Salaris Branco van den Boomen

De overstap van Toulouse naar Ajax heeft Branco absoluut geen windeieren gelegd. Bij Toulouse was hij één van de grootverdieners, en ontving hij zo’n €840.000 per jaar. Bij Ajax mag hij dan niet de best betaalde speler zijn, toch verdient hij bij Ajax veel meer. Het jaarsalaris van Branco van den Boomen bij Ajax is 2.3 miljoen euro. Dit is een slordige 45.000 euro per week. Deze bedragen zijn natuurlijk bruto.

Salaris Branco van den Boomen

Waarschijnlijk liggen er ook nog enkele premies in het verschiet. Mocht Ajax kampioen worden, dan kan de middenvelder nog een paar ton extra bijschrijven.