FC 24 Career Mode & Ultimate Team: De beste spelers

FC 24 Career Mode en Ultimate Team bied je de kans om de meest iconische manager in de geschiedenis te worden! De makkelijkste manier om succes te behalen in de Career Mode het samenstellen van het ultieme droomteam. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 beste spelers in FC 24: zowel de Career Mode als Ultimate Team! Deze lijst neemt beoordelingen, speelstijlen, posities en potentieel in overweging, allemaal waardevolle aspecten om te overwegen bij het kiezen van je spelers. Bouw je droomteam en verstevig je naam op de scoreborden!

FC 24 Beste Spelers Career Mode

Top 10 spelers voor FC 24 Career Mode:

  1. Thibaut Courtois

Het zijn zware maanden geweest voor keepers overal. Thibaut Courtois, de best presterende keeper voor Real Madrid, staat nog steeds bovenaan. Hij heeft een uitstekend trackrecord, ook al heeft hij deze keer een punt in potentieel verloren. Zijn 90 OVR gecombineerd met zijn 90 potentieel maakt hem de meest stabiele keuze van allemaal!

  1. Marc-Andre Ter Stegen

De in Duitsland geboren keeper heeft zijn plaats aan de top verstevigd. Stegen heeft een sprong in zijn OVR gekregen, naar 89. Met uitstekende eigenschappen is Stegen onze rijzende ster onder de keepers. Met 91 reflexes is het een uitstekende doelman voor je career mode in FC 24.

  1. Rodrygo

Veelzijdig, snel en dodelijk aanvallend! Rodrygo is de acrobaat van Real Madrid. Hoewel hij de kracht mist om die dodelijke trappen te maken, compenseert Rodrygo dit met zijn pure snelheid en dribbelvaardigheden. Met een OVR van 85, en een potentieel van 91, is hij een fantastische investering voor Career Mode.

  1. Pedri

Pedri, een Spaanse middenvelder die voor FC Barcelona speelt, heeft op slechts 20-jarige leeftijd zijn naam onder de giganten gevestigd. Hij is de beste in zijn positie, en heeft het potentieel om nog meer te worden! Met een bescheiden OVR van 86, maakt zijn potentieel van 92 Pedri een waanzinnig goede keuze. Echter, let op zijn hoge werktempo, want hij kan snel vermoeid raken zonder de juiste ondersteuning.

  1. Jamal Muisala

Het is een misdaad om Jamal Muisala zo laag op de lijst te zetten, maar het gaat allemaal om potentieel! Zet hem aanvallend op het veld en Muisala zal presteren, ongeacht de positie. In FC 24 heeft hij 94 op dribbelen en met zowel Technical + als Trickster speelstijlen bij de hand, is het onmogelijk om de bal van Muisala af te pakken. Een fantastische aankoop voor al je Career Modes!

  1. Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne speelt voor Manchester City en heeft Belgische roots. Met een solide beoordeling van 91 in zowel OVR als potentieel, is Kevin de perfecte toevoeging aan het droomteam. Met krachtige schoten en fantastische balcontrole, kan Kevin je team naar de overwinning leiden. Zijn specialiteit is het geven van voorzetten, en spelers kunnen hem koppelen aan zijn Whipped Cross en Pinged Pass + speelstijlen voor de beste resultaten.

  1. Khvicha Kvaratskehlia

Khvicha, een Georgiër die als linkervleugelspeler voor Napoli speelt, heeft vorig seizoen fantastisch gepresteerd en blijft bewonderenswaardig presteren. We hebben Khvicha boven Muisala geplaatst vanwege de 5 sterren die hij bezit in zowel Weak Foot als Skills Moves, wat hem geschikt maakt voor beide kanten! Met fantastische dribbelvaardigheden, naast een OVR van 86 en een potentieel van 92, zal Khvicha geweldig blijven, op voorwaarde dat je de strategische vaardigheden hebt om hem te gebruiken, aangezien hij aan snelheid ontbreekt.

  1. Vinicius Jr

Vinicius Jr, behorend tot Real Madrid, is een van de sterkste spelers op deze lijst. Hij werkt het beste als linkervleugelspeler, zolang je zijn hoge werktempo goed beheert. Hij beschikt over een goed afgerond arsenaal aan vaardigheden dat piekt op zijn waanzinnige snelheid en dribbels. Jong met een overvloed aan speelstijlen tot zijn beschikking, is de Braziliaanse ster zonder twijfel de beste investering die je kunt maken.

  1. Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, een Franse superster die gekoppeld is aan de hoogste OVR van 91 in het spel. Mbappe gaat helemaal over kracht en snelheid, hij combineert zijn 90 schieten met zijn 97 sprint snelheid om de perfecte tegenaanval te zijn! Koppel Mbappe met zijn Quick Step + speelstijl om ongeëvenaarde snelheid te aanschouwen.

  1. Erling Haaland

Haaland is het gezicht van FC 24 en dat is niet zonder reden! Hij is sterk, atletisch en een van de krachtigste spitsen van de bal. Met een OVR van 91 en het potentieel om 94 te worden op slechts 23-jarige leeftijd, is Haaland klaar voor grootsheid. Hij heeft de flexibiliteit om in elk team te werken, omdat zijn acrobatische speelstijl en schietvaardigheden hem een bedreiging maken voor de tegenstander. Dribbel de bal en geef hem een eerlijke kans en de kans is groot dat hij langs de keeper schiet!

Beste Spelers FC 24 Ultimate Team

Top 10 spelers voor FC 24 Ultimate Team:

  1. Harry Kane

De Engelse spits speelt nu voor Bayern München na vorig jaar Tottenham Hotspur te hebben verlaten. Met een OVR van 90, houdt Kane nog steeds zijn grond als een van de dodelijkste spitsen van de bal. Zijn reputatie als een uitstekende afmaker en sluipschutter blijft overeind na talloze records. Kane mist ernstig aan snelheid, wat zijn veelzijdigheid vermindert en daarmee zijn lagere positie op onze lijst verklaart.

  1. Aitana Bonmati

Aitana Bonmati is de perfecte allrounder voor degenen die op zoek zijn naar een manusje-van-alles. Ze won de speler van het toernooi en heeft bewezen een haalbare keuze te zijn in alle samenstellingen. Met een OVR van 90 en het potentieel om 92 te bereiken, is zij een monster in het maken van kritieke passes in alle fasen van het spel.

  1. Caroline Hansen

Caroline Hansen is de rechtsbuiten van FC Barcelona, en dan wel het vrouwenteam. Deze razendsnelle vleugelspeler is één van de weinige vrouwen die regelmatig hun opwachting maakt in het profcircuit van FIFA. Dat heeft alles te maken met de uitstekende stats, waaronder tweebenigheid. Ook is de snelheid en finishing meer dan uitstekend. Er hangt helaas wel een prijskaartje aan Hansen in FC 24.

  1. Thibaut Courtois

Thibaut Courtois is een van de weinige keepers die hun waarde het afgelopen jaar hebben behouden. Met fantastische beoordelingen op zijn reflexen en positionering, is hij de ultieme muur! Met een OVR blijft Thibaut een van de weinige keepers die stand kunnen houden tegen de grootheden als Haaland en Kylian Mbappe.

  1. Sam Kerr

Sam Kerr is zonder twijfel de beste vrouwelijke spits in het spel! Ze was het gezicht van FC 23 en blijft formidabel in FC 24. Haar beoordelingen zijn gelijkwaardig aan sommige van de sterkste mannelijke spelers, maar ze komt voor een veel goedkopere prijs. De Australische spits speelt voor Chelsea met een OVR van 90 die goed past bij haar Rapid en Aerial speelstijlen. Echt één van de beste spelers in FC 24!

  1. Lionel Messi

De man, de mythe, de legende! Lionel Messi blijft op onze top ranks als een van de sterkste spitsen in het spel. Het is waar dat zijn snelheid in de loop der jaren is achteruitgegaan, maar zijn dribbelen en passes zijn nog steeds even dodelijk. Zijn lage werktempo stelt hem in staat om langer actief te blijven en zijn Dead Ball speelstijl maakt hem een fantastische optie om te profiteren van hoekschoppen en vrije trappen

Voor een totaal-overzicht van de beste spelers kun je terecht op de website van EA Sports FC.

Samengevat zijn dit de beste spelers voor Career Mode:

RankNameClubGame Mode
1Erling HaalandManchester CityCareer Mode
2Kylian MbappeParis Saint-GermainCareer Mode
3Vinicius JrReal MadridCareer Mode
4Khvicha KvaratskehliaNapoliCareer Mode
5Kevin De BruyneManchester CityCareer Mode
6Jamal MuisalaBayern MunichCareer Mode
7PedriFC BarcelonaCareer Mode
8RodrygoReal MadridCareer Mode
9Marc-Andre Ter StegenFC BarcelonaCareer Mode
10Thibaut CourtoisReal MadridCareer Mode
Beste Spelers FC 24 Career Mode.

En dit zijn de spelers die je kunt overwegen voor Ultimate Team:

Let op: We hebben hier bewust de Icons buiten beschouwing gelaten. Op zoek naar de beste icons?

RankSpelerClubModus
1Kylian MbappeParis Saint-GermainUltimate Team
2Alexia PutellasFC Barcelona FemeníUltimate Team
3Erling HaalandManchester CityUltimate Team
4Kevin De BruyneManchester CityUltimate Team
5Lionel MessiParis Saint-GermainUltimate Team
6Sam KerrChelsea F.C. WomenUltimate Team
7Thibaut CourtoisReal MadridUltimate Team
8Caroline HansenFC Barcelona FemeniUltimate Team
9Aitana BonmatiFC Barcelona FemeníUltimate Team
10Harry KaneBayern MunichUltimate Team
De beste Spelers in FC 24 Ultimate Team