PEPSI Max en FC 24: How-to, Rewards & beperkingen

Eén van de grootste samenwerkingen van de afgelopen tijd is toch wel die tussen EA FC 24 en Pepsi. Sinds deze maand kun je namelijk mooie prijzen winnen bij de aanschaf van de befaamde Pepsi cola. Niet écht onze smaak, maar wellicht toch de moeite waard voor de rewards. Wij leggen uit wat er allemaal bij komt kijken, en hoe je de beloningen vrijspeelt!

We snappen dat deze prijzen niet voor iedereen toereikend zijn. Heb je betere spelers nodig? Overweeg dan coins te kopen via onderstaande link.

Tot wanneer is deze FC 24 Actie Geldig?

De actie Pepsi Max / FC 24 loopt tot vanaf 1 oktober 2023 t/m 31 december 2023. Voor die tijd dien je je codes te hebben verzilverd. Momenteel is het nog niet bekend of deze promotie daarna nog terugkomt.

Hoeveel Pepsi codes kan ik verzilveren?

Gelukkig kun je meerdere keren meedoen aan deze actie. De échte colafanaten kunnen dus meermaals profiteren van deze samenwerking tussen de twee grote merken. Er zit echter wel een maximum op van 10 codes per account. Als je meerdere accounts hebt, kun je dus zelfs nog vaker meedoen.

Kans maken om extra coins te winnen?

Win FIFA Coins!

Join the Excitement! Maak kans op miljoenen FC 24 Coins.
Laat je email achter en doe mee!

Wat zijn de rewards?

De beloning bestaat uit twee onderdelen, namelijk een vaste beloning en een variabele beloning:

  • De vaste beloning is een 75+ Rated speler. Je ontvangt deze altijd, en maakt hiermee in principe kans op fantastische spelers.
  • De variabele beloning. Hierbij krijg je één van de onderstaande opties:
    • Een Pepsi tenue (6 mogelijkeden)
    • Pepsi TIFO’s (4 opties)
    • Pepsi Stadionliedjes

Toegegeven, de Pepsi kits zien er tof uit. Zeker de Retro versie kan ons flink bekoren. Toch zal het de meeste spelers te doen zijn om de 75+ speler. Vergeet niet dat je de actie dus meermaals kan uitvoeren. Eén voetnoot: de 75-rated speler is untradeable. Je kunt deze dus niet overzetten of verkopen.

FC 24 & Pepsi

Voor welke consoles is de actie?

De platforms die meedoen aan deze actie zijn : PlayStation5, PlayStatio®4, Xbox Series X | Xbox Series S, de Xbox One en de PC. De enige console die niet meedoet is de Nintendo Switch.

Hoe lang duurt het voordat de rewards in mijn EA Sports FC 24 Account verschijnen?

Hiervoor staat in principe een maximale wachttijd van 24 uur. Onze ervaring is echter dat dit doorgaans veel sneller gaat.

Je kunt het beste even uitloggen en opnieuw inloggen, vaak staan de rewards dan al klaar. Veel succes!

Hoe werkt de Pepsi Max actie?

Gelukkig is dit heel simpel. Op elke Pepsi MAX fles van 0.5 liter en 1.5 liter staat een code op de binnenkant van de dop. Je kunt deze code invoeren op de website van Pepsi om vette prijzen te winnen. Om je code te verzilveren voer je de volgende stappen uit:

  1. Je gaat naar de website van Pepsi en meld je aan.
  2. Je vult je gegevens in en verifieert je email.
  3. Koppel je EA Account
    • Om het inwisselproces van de unieke code te voltooien, dien je je EA-accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) te verstrekken en je Pepsi-promo-account te verbinden met je EA-account. Zorg ervoor dat je de correcte informatie invoert om een succesvolle koppeling tussen de twee accounts te garanderen. Hulp nodig?
  4. Vul je code in! Deze vind je dus aan de binnenkant van de dop (aan de onderkant).
  5. That’s it! Als je meerdere codes wilt verzilveren, hoef je alleen stap 4 opnieuw uit te voeren.

Hoe oud moet je zijn om aan deze actie mee te doen?

Je dient 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen. Zorg er dus voor dat je je geboortedatum correct invult op de website van Pepsi. Mocht je per ongeluk het verkeerde account hebben gekoppeld, dan kun je een ander account koppelen via deze link: https://myaccount.ea.com/cp-ui/connectaccounts/index

Hopelijk heeft deze informatie je voldoende opweg geholpen om de mooie rewards te claimen van deze samenwerking tussen EA Sports FC 24 en Pepsi. Kom je er nog niet uit? Neem dan even contact op met het team van Pepsi.