FC 24 Pro Open Global kijken + Rewards

Het internationale toernooi de FC 24 Pro Open is bezig! Dat betekent dat de beste FIFA Spelers het tegen elkaar opnemen en voor de prijzenpot van 500.000 euro spelen. Ook de Nederlander Levi De Weerd doet dit jaar natuurlijk mee. Als kijker kun je overigens rewards krijgen van het volgen van deze uitzending op Twitch of YouTube. Hoe krijg je de rewards van FC 24 Pro, en waar kun je het kijken? Lees hier alles over.

Waar kun je FC 24 Pro Open Kijken?

Je kunt FC 24 Pro op verschillende kanalen bekijken. Als je in aanmerking wilt komen voor de Rewards, dan zijn er hiervoor twee officiële locaties:

Twitch: Het populaire streaming platform Twitch zendt de FC 24 Pro Open Global (Qualifiers) natuurlijk uit. Dit doen ze via het officiële EASportsFC account. Kijk de uitzending hier: Twitch FC 24 Pro Open.

YouTube: Voor degene die de uitzending liever via YouTube kijken, is er ook een officiële uitzending. Je kunt het namelijk allemaal via het volgende account kijken: EA Sports Pro FC YouTube

Je Twitch Account Koppelen aan je EA Sports FC 24 Account

Op de volgende manier koppel je je EA Sports Account aan je Twitch account zodat je in aanmerking komt voor alle rewards.

  1. Meld je aan via de Twitch & EA Linking Pagina en log in met je Twitch Profiel.
  2. Klik op ‘Authorize’ (Autoriseer).
    • Als je ‘Login Verification’ (Inlogverificatie) hebt ingeschakeld, voer dan je beveiligingscode in en klik op ‘Log In’ (Inloggen). Als je ‘App Authenticator’ hebt ingesteld, sturen ze een beveiligingscode naar je telefoon.
  3. Als je dit niet hebt ingesteld, ontvang je je code via e-mail. Klik op de knop ‘Link Accounts’ (Accounts Koppelen) om je EA- en Twitch-accounts te koppelen.
  4. Je krijgt een melding dat je succesvol gekoppeld bent!

Let op: Zorg ervoor dat je het juiste Twitch-account koppelt aan je EA-account – je kunt later geen ander Twitch-account koppelen.

FC Pro Open 24 Global

Je Youtube Account Koppelen aan je EA Sports FC Account

Op deze manier koppel je je YouTube account om mee te doen aan de prijzen voor het kijken van FC 24 Open;

  1. Ga naar de YouTube ‘Connected Apps’ Pagina.
  2. Koppel je EA-account door op ‘Connect’ (Verbinden) te klikken naast Electronic Arts. Je wordt gevraagd of je Electronic Arts toestemming wilt geven om accounts te verbinden en goedgekeurde evenementen en video’s te bekijken voor een kans om in-game beloningen te winnen.
  3. Klik op ‘Connect’ (Verbinden). Bevestig je EA-account. Als het niet het juiste account is, klik dan op ‘Not your account?’ (Niet jouw account?) om over te schakelen naar het juiste.
  4. Klik op ‘Continue’ (Doorgaan). Als je ‘Login Verification’ (Inlogverificatie) hebt ingeschakeld, word je gevraagd om je identiteit te verifiëren.
  5. Klik op ‘Link Accounts’ (Accounts Koppelen). Klik op ‘Return to YouTube’ (Terug naar YouTube).

Rewards Claimen: FC 24 Pro Open Global

Nu even door naar misschien wel het belangrijkste; hoe claim je eigenlijk die rewards voor het kijken van de uitzendingen?

Rewards claimen op Twitch:

Tijdens het kijken op Twitch, kun je op elk moment je voortgang naar Drops controleren door de ‘Drops Inventory pagina te bekijken. Wanneer je 100% voortgang hebt bereikt voor de actieve Drop binnen een campagne, ontvang je een claimmelding bovenaan de Twitch-navigatie. Je kunt !Uptime typen in de Twitch chat om te kijken hoe dichtbij je bij de rewards bent.

Rewards Claimen op YouTube

Als je via YouTube kijkt, dan hoef je niet eens je rewards te claimen. Dit gaat gelukkig allemaal vanzelf. Als je lang genoeg naar de stream kijkt, zullen je prijzen vanzelf naar je account worden gestuurd. Mocht het niet lukken, check deze pagina dan even.

Welke Objectives moet je doen om de prijzen te ontvangen?

Om de prijzen te ontvangen hoef je dus alleen maar naar de stream te kijken. Logischerwijs is het niet belangrijk dat je aan het scherm genageld bent. Je kunt de stream opzetten op Twitch of Youtube en verder iets anders gaan doen.

Dit zijn de objectives die je dient te voltooien:

  1. Koppel je EA Sports FC 24 Account aan je Twitch account.
  2. Kijk naar de FC Pro Open Global uitzending minstens 15 minuten.
  3. Kijk naar de FC 24 Pro Open voor tenminste 90 minuten. Dit mag over meerdere uitzendingen zijn!

Welke Rewards zijn er?

  1. Prime Gold Players Pack:

2. Prime Gold Players Pack

3. Premium Gold Players Pack

4. 400 XP

5. Mega Pack