FC 24 – Beste Aanvallers & Spitsen (ST, CF)

Aanval is de beste verdediging zei een wijs man ooit. Deze wijs man was natuurlijk Johan Cruyff, de beste Nederlandse Spits allertijden. Maar wie zijn nou precies de beste spitsen in EA Sports FC 24? Wij zetten ze voor je op een rijtje en doen suggesties voor zowel Ultimate Team als Career mode.

Erling Haaland – Beste Spits FC 24 Career Mode

Waarschijnlijk is het geen verrassing dat Haaland één van de beste spitsen is in FC 24. De Noor van Manchester City is misschien wel de beste spits ter wereld en ongelooflijk compleet. Eén van de snelste spelers in FIFA, en natuurlijk een genadeloos schot in zijn linkerbeen. Erlin Haaland is ook nog eens lang én sterk, wat ervoor zorgt dat hij in vrijwel alle teams past.

Prijs Ultimate Team: 160k

Prijs Career Mode: 185M

Kylan Mbappé – Beste Spits Ultimate Team FC 24

De Fransman deelt de titel van ‘beste spits in FC 24’ samen met de eerdergenoemde Noor. Mbappé, die PSG nog altijd trouwblijft gooit al jaren hoge ogen met zijn snelheid, dribbel en rendement. De posterboy van FC 24 is simpelweg de beste speler in FC 24 – als we icons niet meetellen. Kun je Mbappé betalen? Koop hem dan.

Prijs Ultimate Team: 3.000.000 coins

Prijs Career Mode: €181 miljoen

Kylian Mbappé - Beste Spits Career Mode FC 24

Antoine Griezmann – Beste Allround aanvaller

  1. De ervaren Franse spits Antoine Griezmann heeft zich over de jaren heen bewezen als een betrouwbare doelpuntenmaker voor zowel club als land. Met een scherp oog voor de juiste positie in het strafschopgebied en een excellente afwerking, is Griezmann een meester in het vinden van het net. Zijn veelzijdigheid maakt hem een bruikbare speler in diverse tactieken, en zijn ervaring zorgt voor een kalmte die essentieel kan zijn in de spannende momenten van een match. In FC 24 Ultimate Team heeft hij een beweeglijkheid die samen met zijn playstyles ervoor zorgt dat hij altijd in scoringspositie komt, en ook nog eens uiterst effectief is in het afmaken.

Prijs Ultimate Team: 60k

Prijs Career Mode: 74 miljoen coins.

Antoine Griezzman- Beste FC 24 Spits

Randal Kolo Muani – Prijs/kwaliteit

  1. Kolo Muani is een opkomende ster en heeft een naam voor zichzelf gemaakt met zijn krachtige spel en dynamische bewegingen in de aanval. Deze jonge spits staat bekend om zijn snelheid, atletische vermogen en het gemak waarmee hij verdedigers kan passeren. Zijn lengte gecombineerd met zijn snelheid maakt hem een lastige kluif voor verdedigers en een gevaar in de lucht. Waar Griezmann sierlijk is, is Muani vooral atletisch vermogen. Zeker in Ultimate Team één van de spitsen met de beste prijs-kwaliteitverhoudingen. Ook nog eens spotgoedkoop!

Prijs Ultimate Team: 5k.

Prijs Career Mode: 58 miljoen.

Darwin Núñez – Veelzijdige spits!

  1. Darwin Núñez heeft de aandacht op zich gevestigd dankzij zijn indrukwekkende prestaties in de voorste linie bij Liverpool. Zijn fysieke aanwezigheid en capaciteit om kansen te creëren uit schijnbaar onmogelijke situaties maakt hem tot een waardevolle speler voor elke ploeg. Met zijn kracht en onvoorspelbaarheid kan Núñez op eigen houtje wedstrijden beslissen en is hij bijzonder nuttig in het breken van stugge verdedigingen. Op Ultimate Team is hij slechts 1000 coins. Dit maakt hem een uitmuntende starter spits!

Prijs Ultimate Team: 1k.

Prijs Career Mode: 46 miljoen

Alexander Isak – Onze keuze

  1. Alexander Isak, vaak getipt als een ‘wonderkind’, heeft de verwachtingen waargemaakt door een betrouwbare spits te worden. We zagen hem enkele jaren terug nog bij Willem II. Zijn lengte en technische vaardigheid zorgen ervoor dat hij zowel in de lucht als op de grond gevaarlijk is. Isak heeft een indrukwekkend vermogen om zich in scoringpositie te manoeuvreren en zijn rustige afwerking maakt hem een geduchte tegenstander voor elke verdediger. Vergeet zijn 5-star weak foot ook zeker niet!

Prijs Ultimate Team: 2.5k

Prijs Career Mode: 44 miljoen

Elke spits heeft unieke kwaliteiten die hem onderscheiden in EA Sports FC 24. Of je nu op zoek bent naar een speler die je team leidt in Ultimate Team of een veelbelovende aanvaller voor je Career mode, deze spelers bieden interessante mogelijkheden om je aanval te versterken. De markt fluctueert echter constant, dus houd de prijzen goed in de gaten voordat je een investering doet.