De Beste Keepers in FC 24

Het is tijd om het te hebben over keepers in EA FC 24. Welke doelmannen zijn eigenlijk het beste, en waar moet je op letten als je een keeper aanschaft? Wij lichten dit voor je uit voor Ultimate Team. Een goede doelman wint namelijk wedstrijden voor je! Dit zijn de beste keepers in EA FC 24

Beste keepers FC 24

Wat bepaalt de beste keepers in EA FC 24 ?

Er zijn een paar kwaliteiten waar je op moet letten bij Keepers in EA FC, voor je deze aanschaft. Je zult zien dat de prijs – zeker bij Ultimate Team – hier ook mee correleert.

Lengte: We hebben het vaker gezegd, maar lengte is ook bij FIFA een waardevolle eigenschap van keepers. Ze duiken makkelijker ballen uit de hoek en maken simpelweg meer saves. De vuistregel hierbij is eigenlijk dat je keeper langer moet zijn dan 1.85. Idealiter gaat je keeper richting de 2 meter (6ft 5)!

Playstyles: Er zijn drie Playstyles+ die er echt toe doen voor keepers. Cross Claimer+ zorgt ervoor dat je keeper effectiever is in het onderscheppen van voorzetten. Rush out+ maakt je keeper beter in het anticiperen op steekballen door uit te komen. Footwork+ is wat ons betreft de beste, hiermee houdt de keeper meer ballen tegen met zijn voeten. Dit is vooral bij 1-op-1 situaties van dichtbij belangrijk.

De beste keepers in EA FC 24 Ultimate Team

Jasper Cillessen 83 – Foundations

Jasper Cillessen kan zich in het echte voetbal al enige tijd niet meer meten met de wereldtop. IN EA FC 24 eigenlijk ook niet, toch is zijn Foundations kaart in EA FC 24 heel degelijk. Jasper voldoet met zijn 1.85 nét aan de eerdergestelde vuistregel over lengte, maar voelt in-game heel solide aan. Een topkeuze voor een beginnend NL/Eredivisie team.

Nick Pope 84 – Regular

Nick Pope is één van die keepers die veel beter is dan zijn stats doen vermoeden. Voor nog geen 3000 coins heb je deze doelman van Newcastle United. Met 1.99 heeft de boomlange keeper de meest spectaculaire reddingen in huis, toch zijn de meningen op de Futbin Community verdeeld. Gebruik deze keepers voor je Premier League starter teams in EA FC 24.

Thibaut Courtiois – 90 – Regular

Courtois is momenteel misschien wel de beste keeper ter wereld en ook in FC 24 heeft hij een uitmuntende rating. 90 overall en een prijs van 70k zorgt ervoor dat dit een uitstekende optie is voor spelers die net iets meer zoeken dan Pope of Cillessen. Courtois tikt de 2 meter aan, heeft 93 reflexes en twee basic playstyles. Eén van de beste keepers onder de 100k FC coins.

Mike Maignan 87- Regular

Mike Maignan is onze personal favorite. Zijn katachtige reddingen doen aan Onana denken, zijn prijs is tegelijkertijd heerlijk zacht. Voor zo’n 17k heb je deze doelman van AC Milan. Maignan kom je veel tegen in Champions en de hogere Division Rivals en wij snappen wel waarom. De Franse nationaliteit en Serie A biedt ook nog eens voldoende mogelijkheden voor je chemistry.

Petr Cech – 88 Icon

Vorig jaar zijn we natuurlijk geteisterd door Petr Cech als spits in zijn Shapeshifter editie. Vooralsnog is hij in FC 24 alleen beschikbaar op zijn originele positie; GK. Cech maakt furore bij Chelsea door menig doelpoging te keren, en op FIFA doet hij al jaren hetzelfde. Hij is voor een icon niet heel duur, zo’n 200k. Een keeper voor de liefhebbers, want of hij echt veel beter is dan Courtois, dat valt te betwisten.

Peter Schmeichel – 89 Icon – De beste keeper in EA FC 24?

De volgende Icon in het lijstje die we aanraden is Peter Schmeichel. Niet te verwarren met zijn zoon Kasper die tegenwoordig uitkomt voor Anderlecht. Peter Smeichel is in het spel één van de beste keepers en wat ons betreft beter dan alle eerdergenoemde keepers. Hij heeft de footwork playstyle, en is zo’n 1.94. Hiermee voldoet hij aan alles wat je zoekt in een keeper. Prijskaartje? Momenteel zo’n 300k.

Edwin Van der Sar – 88 Icon

Edwin van der Sar was in zijn tijd één van de beste keepers ter wereld en was ook in FIFA 23 de beste goalie van het spel. In dit jaar strijd hij met zijn base icon van 88 absoluut mee om die strijd. Wel is hij echt een stuk duurder dan zijn concurrenten: 600k. Wat ons betreft ben je met Peter Schmeichel even goed af.

Beste keepers Ultimate Team FC 24

Lev Yashin – 92 Icon

Dan de hoogst gewaardeerde keeper binnen EA FC 24: Lev Yashin. Dit is de keeper met de pet in-game die mede vanwege zijn looks razend populair is geworden. Toch is deze keeperslegende ook gewoon de hoogst-beoordeelde keeper in het spel. Voor veel spelers een favoriet, en voor ons zeker een top-3 keeper. Totale prijs? zo’n 500k.

Eerder hebben we al een artikel gewijd aan de talenten binnen EA FC 24. Keepers gaan wat langer mee dan veldspelers maar ook bij keepers speelt leeftijd een grote rol.

Alle beste keepers in FC 24:

Gewoon benieuwd naar een top-20 lijstje met daarin de beste keepers van FC 24? Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet. Let op: Dit is de orignele lijst, zonder Icons:

RangSpeler Club Land Rating
1 Thibaut Courtois Real Madrid België90
2 Marc-Andre ter Stegen Barcelona Duitsland89
3Becker Liverpool Brazilië89
4 Ederson Manchester City Brazilië88
5 Jan Oblak Atletico Madrid Slovenië88
6 Christiane Endler Lyon Chili88
7 Mike Maignan A.C. Milan Frankrijk87
8 Gregor Kobel Borussia Dortmund Zwitserland87
9Panos Barcelona Spanje87
10 Gianluigi Donnarumma PSG Italië87
11 Manuel Neuer Bayern Munich Duitsland87
12 Mary Earps Manchester United Engeland86
13 Wojciech Szczesny Juventus Polen86
14 Yassine Bounou Al-Hilal Marokko85
15 Merle Frohms Wolfsburg Duitsland85
16 Emiliano Martinez Aston Villa Argentinië85
17 Keylor Navas PSG Costa Rica85
18 Andre Onana Manchester United Kameroen85
19 Kailen Sheridan San Diego Wave Canada85
20 Kevin Trapp Einchtrach Frankfurt Duitsland85