Beste Verdedigers in EA FC 24 (Ultimate Team)

In de wereld van EA FC 24 is een sterke verdediging cruciaal voor het behalen van overwinningen. De verdediging speelt hierin een enorme rol. Zeker omdat dit jaar, verdedigen moeilijker is dan ooit. Haal je het maximale uit Ultimate Team met de minste FIFA Coins. Met een focus op twee cruciale verdedigende kenmerken – pace en fysieke kenmerken – exploreren we verschillende verdedigende opties, onderverdeeld in prijscategorieën. Dit zijn de beste verdedigers in EA FC 24 Ultimate Team!

Tip: Op zoek naar de beste spelers in EA FC?

Beste Verdedigers EA FC 24

Goedkope Opties (<200K coins)

Eder Militao (150k coins): Militao heeft zich de laatste jaren ontpopt tot één van de beste verdedigers ter wereld, en dat is op FIFA niet anders. Groot voordeel? Zijn snelheid. Voor een reguliere 86-rated speler is hij extreem duur. We verwachten dat dit de komende tijd zal dalen met nieuwe releases.

Varane (100k): Raphaël Varane is eveneens een verdediger met voldoende snelheid die vaak bij de beste defenders van het spel hoort. Uitstekende Links door zijn Franse Nationaliteit en de club uit Manchester. Heb je een kleine 100k om stuk te slaan? Kies dan Varané voor je verdediging.

Rudiger (70k): Rudiger is één van die boomlange en sterke verdedigers die enorm onderschat wordt. Hij is ietsjes minder dan bv. een Militao maar op te pikken voor de helft van het geld. De Duitser komt uit voor Real Madrid en zal niet misstaan in menig team. Voor zo’n prijspunt vinden we hem de allerbeste.

Franco Baresi (194K coins) De 91-rated Italiaan levert een indrukwekkende defending van 94 en een respectabele pace van 73. Met zijn stevige physical van 83 kan hij goed standhouden tegen sterke aanvallers, ondanks zijn relatief kleinere gestalte van 176cm.

Bobby Moore (177K coins) Moore is een andere icon die waarde biedt voor je coins, met een defending van 92 en een redelijke physical van 83. Zijn 70 pace is wellicht een nadeel, maar voor een budget-optie, levert hij een solide prestatie. Hierbij moet gesteld worden dat pace in EA FC iets minder belangrijk is dan de vorige jaren.

Mid-Range Beste Verdedigers (200K – 500K coins)

Javier Zanetti (400K coins) Zanetti biedt een evenwichtige verdedigende optie met een pace van 83, defending van 86 en een physical van 78. Zijn werktempo en 4-sterren weak foot maken hem tot een betrouwbare rechterback.

Alessandro Nesta (266K coins) Nesta brengt een gezonde defending van 92 naar je team. Zijn pace is weliswaar aan de lagere kant (76), maar hij compenseert dit met zijn fysieke aanwezigheid (84) en lengte (187cm). Nesta is op FIFA nooit écht een smaakmaker geweest, maar is zeer degelijk voor zijn prijs.

Fabio Cannavaro (439K coins) Met een defending van 93, pace van 80, en physical van 83, is Cannavaro een solide optie in de centrale verdediging. Zijn lengte is aan de kleinere kant voor een verdediger. Stel Cannavoro op als voetballende CB en kies een sterke en lange verdediger a la Virgil van Dijk als counterpart!

Premium Verdedigers (500K – 1M coins)

Marcos Cafú (844K coins) Deze Braziliaanse right wing-back combineert een uitstekende pace van 90 met betrouwbare defending (88) en physical (83) stats. Zijn vaardigheden in de aanval kunnen ook een bonus zijn voor teams met een aanvallende speelstijl.

Roberto Carlos (1.05M coins) Hoewel hij net iets boven de 1M coins zit, is Carlos een vermelding waard vanwege zijn buitengewone aanvallende en verdedigende vaardigheden, met respectievelijk 91 pace en 85 defending. Hij brengt ook een indrukwekkende 83 shooting naar de tafel, waardoor hij een dreiging is bij vrije trappen.

Goede spelers maken jou nog geen goede speler. Check dus even de uitstekende video van NealGuides over leren verdedigen in EA FC 24.

High-End Icons (1M+ coins)

Natuurlijk kunnen we de Icons in dit lijstje ook niet vergeten. Deze dure icons zijn momenteel de beste verdedigers in EA FC 24 en kosten meer dan een miljoen EA FC Coins.

Coins nodig? Kijk eens hier.

Carlos Alberto Torres (1.02M coins) Met een pace van 89 en balanced stats in defending (88) en physical (85), is Carlos Alberto een sterke, veelzijdige verdedigende optie. Hij biedt tevens een sterke aanvallende steun met zijn 80 passing.

Paolo Maldini (1.67M coins) Maldini, met een overvloed aan ervaring, brengt 95 defending, 82 physical en een zeer goede pace van 85 voor een centrale verdediger. Zijn indrukwekkende 4-sterren weak foot en M/H work rate maken hem de prijs waard voor velen.

Lothar Matthäus (1.9M coins) Hoewel Matthäus primair een middenvelder is, verdient zijn vermelding aandacht vanwege zijn verdedigende kracht (89). Zijn 88 pace en 82 physical, samen met uitstekende allround stats, maken hem een dynamische keuze in verschillende formaties en tactieken

Meer inspiratie nodig? Kijk dan op de site van FutBin: Hier vind je altijd de laatste ratings en actuele prijzen. Ook adviseren wij de subreddit van EA Sports FC 24 voor actuele discussies over ons favoriete voetbalspel.