FIFA 23 Cheats, Cheat Engine & Hacks

EA Sports heeft ervoor gekozen om geen traditionele cheatcodes op te nemen in FIFA 23. Dit in tegenstelling tot andere games zoals GTA. Dit betekent dat er geen magische knopcombinatie is waarmee je onbeperkte FUT-munten kunt krijgen, en dit is natuurlijk iets goeds. Er zijn echter nog steeds verschillende methoden waarin FIFA 23 cheats mogelijk zijn.

In dit artikel zullen we verschillende soorten cheats en hacks verkennen die je mogelijk al bent tegengekomen in FIFA 23.

Offline Cheats in FIFA 23

Offline cheats hebben mogelijk geen significante invloed op de algehele eerlijkheid van het spel, omdat ze geen oneerlijke voordelen bieden die de ervaring voor anderen verstoren. Deze cheats zijn leuk omdat ze een andere twist geven aan de gameplay. Het kan dus grappig zijn om dit eens te proberen!

Gameplay-aanpassing

Laten we beginnen met een eenvoudige ‘cheat’. Deze aanpassing kan uitsluitend worden gebruikt in offline spelmodi in FIFA en heeft geen invloed op andere spelers. Er is een snelle manier om de passing van je team, schotnauwkeurigheid, sprintsnelheid en meer te verbeteren. Ga hiervoor naar de spelinstellingen in het hoofdmenu of pauzeer het spel als je al in een wedstrijd zit. Navigeer vervolgens naar “Gameplay settings“.

Eenmaal in de instellingen kun je eenvoudig de schuifregelaars aanpassen om de CPU te verzwakken, de vaardigheden van je team te verbeteren of zelfs beide aan te passen. Bovendien, als je jezelf een vaardige FIFA-speler vindt en het hoogste moeilijkheidsniveau te gemakkelijk vindt, kun je de moeilijkheid van de CPU verder verhogen om een grotere uitdaging te bieden. Hoewel dit misschien niet als traditioneel vals spelen wordt beschouwd, wilden we toch een uitleg van deze optie geven.

FIFA 23 Cheats

FIFA 23 Cheat Engine

Oké, toegegeven, deze methode is echt vals spelen. Ik bedoel what’s in the name… De cheat engine is alleen beschikbaar voor pc-spelers en wordt voornamelijk gebruikt in Career Mode. De cheat engine duikt echt in de codering van je spel en verandert enkele instellingen. Je hebt talloze opties en het kan echt leuk zijn. Je kunt eenvoudige aanpassingen doen, zoals de waardering van je manager, de moraal van een speler, positie of zelfs zijn potentieel, tot echte gamechangers. Omdat je ook spelers kunt verplaatsen naar andere clubs, je budget kunt aanpassen, spelers zoals Icons kunt toevoegen of zelfs nieuwe competities kunt toevoegen. Dit heeft alleen invloed op jouw spel en heeft geen gevolgen voor anderen, dus als je het wilt gebruiken, voel je vrij om dat te doen. De cheat engine kan dus alles veranderen, maar omdat je er niemand kwaad mee doet is het niet zo erg als het klinkt.

Spelers bewerken

Dit is waarschijnlijk een van de bekendste items in deze lijst. Je kunt de statistieken van elke speler wijzigen in het hoofdmenu. Ga eenvoudig naar instellingen en kies “speler bewerken”. De volgende stap is het selecteren van de speler die je wilt bewerken en vervolgens zijn (of haar) statistieken wijzigen, afhankelijk van je voorkeur. Deze wijzigingen zijn alleen van toepassing op Career Mode (je moet vervolgens “Huidige selecties gebruiken” selecteren bij het maken van een nieuwe carrière), aftrap en toernooien. Je kunt ook nieuwe spelers maken en ze toevoegen aan de carrièremodus met deze methode.

FIFA 23 Online Cheats

Dit zijn de cheats die echt invloed hebben op andere mensen, daarom kunnen we ze niet approven. Ze worden allemaal gebruikt in FUT. Toch wel de populairste gamemode van FIFA. Deze cheats geven je verschillende oneerlijke voordelen ten opzichte van andere spelers, en vergeet het niet dat je ermee verbannen kunt worden

FUT-munten kopen

Er zijn verschillende manieren om munten te kopen op ontelbare websites, en het is ook een van de oudste cheats in FIFA Ultimate Team. We keuren FIFA Coins  kopen niet goed; maar kies je er toch voor? Koop ze dan bij onze betrouwbare partner.

No-Loss-Glitch

Heb je ooit gedacht: “Waarom verlaat mijn tegenstander de Weekend League-wedstrijd? Hij had me nog kunnen verslaan.” Dat komt waarschijnlijk doordat hij of aan het rage-quitten was en de vorige wedstrijden verloor vanwege momentum (tenminste, dat denkt hij) of hij maakte gebruik van de No-Loss-Glitch. No-Loss-Glitches komen heel af en toe voor in FUT, en het is een manier voor mensen om Weekend League wedstrijden te verlaten zonder een nederlaag op hun record te krijgen. Deze mensen zouden waarschijnlijk een wedstrijd verlaten zodra ze jouw sterke team zien, of als ze met 1-0 achter komen. EA Sports probeert regelmatig te voorkomen dat deze glitches worden toegepast en verbant ook mensen die hier misbruik van maken uit FUT. Het overgrote merendeel verlaat de wedstrijden dus simpelweg uit frustratie of om tijd te besparen.

FIFA Hackers

Helaas hebben pc-spelers de mogelijkheid om verschillende glitches en cheats te gebruiken in FIFA 23. Vanwege de crossplay kun je worden gekoppeld aan deze valsspelers, dus we raden je als console-speler aan om de crossplay uit te schakelen.

Soortgelijke Cheats zijn niet mogelijk met de PlayStation en Xbox, althans voor zover wij kunnen beoordelen. Maar met een computer ziet het er heel anders uit, hier zijn helaas verschillende mogelijkheden om een oneerlijk voordeel te creëren als je je wedstrijden niet eerlijk kunt winnen..

Zo zijn er hacks: Als je bijvoorbeeld Division Rivals of FUT Champions speelt en de tegenstander zijn spelers niet zelf bestuurt, speel je tegen een hacker. Het beste wat je kunt doen is de wedstrijd verlaten met een 0-0 stand, dan verlies je, maar de valsspeler wint niet. Je hoeft niet eens moeite te doen, zelfs als de pc-speler een bronzen team het veld in stuurt: de AI zal je verslaan. Elke schot is een doelpunt.

Je herkent een hacker aan de volgende punten:

  •  Het spel is vaak extreem snel, en voelt niet natuurlijk.
  •  De tegenstander maakt geen fouten.
  • Je tegenstander speelt op de PC.

FIFA 23 99 Overall Player Hack

Deze classic is bekend door een filmpje van Boras op YouTube:

Zijn tegenstander, niet toevallig een pc gamer, stuurde een heel elftal aan willekeurige Bronze en Silver spelers en Mbappé het veld in. Vervolgens domineren ze spelers het spel en blijkt dat ze allemaal een 99 rating hebben. Deze glitch komt niet vaak voor mede door de continu verbeterende anti-cheat LINK van EA Sports. Hopelijk trekken ze deze lijn ook door voor EAFC (FIFA 24)