Coins Kopen Stappenplan: Wanneer is een website betrouwbaar?

Veilig FIFA Coins Kopen

Veilig FIFA Coins kopen? De verkoop van FIFA coins voor o.a. de PS4/PS5 of de Xbox One, Xbox S of Xbox X, kan tegenwoordig via verschillende websites. Ook de verkoop van FIFA points of FIFA Coins voor de PC wordt op menig platform aangeboden. Maar hoe weet je nou of een website legitiem is, en hoe zorg je ervoor dat je geen ban oploopt? Wij lichten hieronder enkele tips toe; en zullen adviseren omtrent betrouwbare websites.

FIFA Coins betrouwbaar

Heeft de website Trustpilot?

Veel websites hebben lovende recensies, tenminste als je hun website moet geloven. Er wordt dan vaak gesproken over een snelle levering, goedkope en soms zelf gratis FIFA Coins en uitstekende service. Toch is het niet altijd duidelijk of deze recensies legitiem zijn. Voor hetzelfde geld worden ze namelijk door de website-eigenaren zelf gefabriceerd.  Juist om dit tegen te gaan, is Trustpilot in het leven geroepen. Trustpilot recensies zijn alleen te plaatsen na het afhandelen van een bestelling. Dit zorgt ervoor dat je deze met enige zekerheid kan vertrouwen. Zoek dus even op https://nl.trustpilot.com/ naar de website die coins aanbiedt, en lees even de recensies door.

Bekijk het aantal websitebezoekers

Het klinkt wellicht een beetje vergezocht, maar hoe meer websitebezoekers; hoe groter de kans dat een website legitiem is. Natuurlijk gaat de logica niet altijd op, maar een website met veel bezoekers (+10.000 per maand) is vaak een betrouwbare website voor FIFA coins. Een groot aantal website bezoekers vertegenwoordigt namelijk een bepaalde waarde, deze zullen ze niet snel ten grabbel gooien voor een paar euro of fifa munten.

Vergelijk de prijzen

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook zo. Dit eeuwenoude gezegde gaat ook op voor FIFA coins. Geloof dus niet in fifa coins generators of ‘gratis ps5 coins’. Voor niets gaat de zon op. Natuurlijk vergelijken wij van FIFA world de prijzen ook regelmatig, en ons (niet volledig objectieve) advies is om je bestellingen te plaatsen op MMOGA.com. Dit is één van de goedkoopste websites, en bovendien erg betrouwbaar.

Minimaliseer je risico: Kies Player Auction

Als je ervoor kiest om je coins te kopen via het zogenaamde ‘Player Auction’, dan zet je slechts spelers te koop en hoef je de verkopende partij niet te voorzien van je inloggegevens om je coins over te zetten. Bij een Comfort Trade, logt de verkopende partij in, en zul je dus je gegevens inclusief back-up codes moeten voorzien. Dit gaat in veruit de meeste gevallen zonder problemen, maar toch, een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Doe eerst een testaankoop

Het kan nooit kwaad om je eerste bestelling bescheiden te houden. Koop dus niet ineens miljoenen FIFA Coins voor de Playstation, maar doe eerst een kleine bestelling. Test of je tevreden bent met de levering, de service en de prijs. Als het goed gaat, kun je altijd nog meer coins bestellen! Natuurlijk kun je verschillende websites vergelijken om te kijken wat bevalt. Wij van FIFAWorld adviseren onze klanten om gebruik te maken van MMOGA.

‘Is het kopen van FIFA Coins legaal’? en meer vragen beantwoorden we in ons eerder gepubliceerde artikel;