Dit is de Knappe vriendin van Chuba Akpom!

We kunnen er niet omheen. De meeste voetbalspelers hebben prachtige WAG’s. Deze wives and girlfriends komen natuurlijk in grote getalen af op spelers. We kunnen ze geen ongelijk geven.

Het voetballeven bestaat immers uit luxe en praal. Dit is niet anders dan voor Ajax Spits Chuba Akpom. Ook hij heeft een mooie vriendin aan de haak geslagen!

Tip: Benieuwd naar de vriendin van Branco van den Boomen?

Chuba Akpom

Culthelt in Griekenland

Chuba Akpom heeft een opmerkelijke carrièrestap gemaakt voordat hij bij Ajax terechtkwam. Hij was namelijk de eerste Engelse speler in bijna 30 jaar die topscorer werd in de Griekse Super League.

Dit deed hij in het seizoen 2022-2023 toen hij speelde voor PAOK Saloniki. Met 19 goals werd hij hier topscorer. Zijn prestaties in Griekenland trokken de aandacht van Ajax, wat uiteindelijk leidde tot zijn transfer naar de Amsterdamse club.

Jeugdproduct van Arsenal

Voor degene die Instagram er op gadeslaan, zal één ding opvallen. Vrijwel alles draait om voetbal. Bij Akpom geen dure auto’s, fashion-statements of diepe spreuken. De oud-speler van Middlesbrough laat liever zijn voeten spreken. Een verademing als je het ons vraagt.

We zullen moeten zien of deze focus zich de komende seizoenen uitbetaalt. Chuba Akpom heeft een bijzondere band met de Engelse club Arsenal. Hij kwam namelijk als achtjarige jongen bij de jeugdopleiding van Arsenal terecht en speelde daar het grootste deel van zijn jeugd.

Hoewel hij bij het eerste elftal van Arsenal niet vaak in actie kwam, debuteerde hij wel op 17-jarige leeftijd onder toenmalig coach Arsène Wenger. Akpom heeft in totaal zeven officiële wedstrijden gespeeld voor het eerste elftal van Arsenal, voordat hij zijn carrière elders voorzette.

Vriendin van Chuba Akpom

Voor de vrouwen (of mannen) hebben we vervelend nieuws. Chuba Akpom heeft een vriendin! We zien geen ring om de vingers, dus in het huwelijksbootje zijn ze nog niet gestapt. Benieuwd hoe ze eruit ziet? Wait no more. Dit is de vriendin van Chuba Akpom.

Vriendin Chuba akpom