6 mooie plekken om het EK te kijken in Zwolle

In Zwolle leeft het EK 2024 enorm. Je bent vast benieuwd waar je met vrienden het EK 2024 kunt kijken. Nou, wij hebben het voor je uitgezocht. Op deze plekken kun je zeker terecht voor de finale en halve finale. We zijn op zoek gegaan naar de beste plekken. Hierbij is de voorkeur natuurlijk: Een groot scherm en leuke kroegen.

Tip: Eerder schreven we al over de beste locaties in Haarlem, Hoofddorp, Enschede en Almere.

Swolsch Café – Zwolle

In het Swolsch Café kun je terecht om het EK te kijken. Hier verkopen ze geen bier, maar beleving. En beleving is er zeker tijdens het EK. Een fantastisch, knusse plek om een paar biertjes te drinken en voetbal te kijken met je maten. Mocht je nog geen plek hebben om de halve finale te kijken, dan raden we dit café zeker aan.

Adres: Melkmarkt 37, 8011 MB Zwolle

Café de Tagrijn

Het EK 2024 is eigenlijk één groot feest. En dat hebben ze nergens beter begrepen dan bij Café de Tagrijn. Gelegen aan Buitenkant 8 in Zwolle kun je hier terecht voor je kijkplezier. Ze hebben op Instagram al een paar prachtige sfeerimpressies staan. Als wij in Zwolle zouden zijn, dan zouden we bij de Tagrijn zijn. Leuk is dat ze naast pubfood, ook nog heerlijke whisky’s en cocktails serveren. Voor iedere wat wils dus

Voetbal kijken EK 2024 Café de Tagrijn

Adres: Buitenkant 8, 8011 VH Zwolle

Café de Kuiperij

Zei iemand een bruine kroeg? De Kuiperij is wat dat betreft één van de beste van het land. Je kunt hier doorgaans terecht voor een gezellige borrel, karaoke en open DJ booth sessies. Er heerst in de voorstraat een fantastische sfeer tijdens het EK. Ze hebben buiten meerdere grote schermen én biertaps staan. Feest gegarendeerd bij Café de Kuiperij in Zwolle!

Adres: Voorstraat 13, 8011 MK Zwolle

Café het Beugeltje – Zwolle

Als je het EK wilt kijken in Zwolle, dan is Café het Beugeltje ook een uitstekende optie. Het café waar voornamelijk Grolsch wordt gedronken, trekt publiek van jong tot oud. Ze hebben hier een bar, terras én torenbar. Ze zenden hier alle wedstrijden uit op groot scherm. Een knusse, leuke plek om bijvoorbeeld Nederland – Engeland te kijken. Wij raden het aan.

Adres: Krabbestraat 63, 8011 TX Zwolle

EK Kijken Zwolle 2024 Café het Beugeltje

Café De Hete Brij

In de huiskamer van café de Hete Brij kun je ook terecht. Hier wordt het voetbal uitgezonden in de huiskamer. Café de Hete Brij heeft niet alleen een bijzondere naam. Ze schenken namelijk ook hun eigen huisbier, ontwikkeld in samenwerking met een brouwerij uit Rodenburg. Dit sfeervolle stadscafé is een aanrader om voetbal te kijken. Er zijn oranje snacks en kroketten. Er is bier en gezelligheid. En hopelijk een overwinning voor Nederlands Elftal.

Adres: Nieuwe Markt 9, 8011 PE Zwolle

Grand Café Lübeck

Grand Café Lübeck in Zwolle heeft écht een A-locatie. Dit gezellige café ligt op een steenworp afstand van het Station Zwolle. Ideaal dus voor personen die op doorreis zijn. Toch is het ook voor de locals een vaste stek. De ambiance is sfeervol en iets klassieker dan menig café. Daardoor een mooi alternatief om voetbal te kijken. Als Nederland wint, zal er evengoed een mooi feestje te vieren zijn.

Adres: Lübeckplein 14, 8017 JZ Zwolle