MW3 Rank Reset en Server Problemen (Iedereen level 1)

De Call Of Duty spelers onder ons zullen het wel al doorgehad hebben, maar er zijn vandaag problemen met Modern Warfare 3 en Warzone. Er is namelijk een glitch waardoor de ranks zijn teruggezet naar level 1. De impact is groot; veel spelers kunnen door de Rank Reset en Server Problemen, hun Custom Classes niet gebruiken.

MW3 rank reset

Waarom ben ik rang 1 in Warzone / MW3?

Sledgehammer en Activision hebben nog niet gereageerd op deze problemen, maar alles wijst op een bug. Helaas is dit niet de enige bug die er is. Eigenlijk wordt Modern Warfare 3 al sinds de release geplaagd door issues en glitches. Als we kijken naar onze load-outs, dan zijn die gelukkig niet verdwenen. Je bent dus ineens level 1 omdat er iets fout in het spel is geslopen. Wij verwachten dat ze dit probleem z.s.m verhelpen.

Ben ik door de Rank Reset in MW3 nu camo’s kwijt?

Paniek natuurlijk! Zijn al je classes verdwenen, en de camo’s waar je zo hard voor gestreden hebt? Ja, en nee. Veel spelers kunnen momenteel hun load-outs en custom classes niet gebruiken in Modern Warfare 3 of Warzone. Toch scheelt het dat we deze nog wel kunnen terugvinden in de main-menu. Het lijkt dus niet helemaal verdwenen, maar meer een tijdelijke bug. Als het ons vraagt; kun je straks weer gewoon gebruik maken van alle loadouts, camo’s en guns.

Tip: Lees in de tussentijd anders even ons artikel over de beste shotguns in MW3.

Oplossing Rank Reset Bug in MW3 /Warzone

We verwachten en hopen vooral dat de makers van MW3 snel komen met een update. Hiervoor kun je het beste hun Twitter-Feed in de gaten houden. Het is wel duidelijk dat we als spelers weinig impact hebben op deze bug. Het is dus een kwestie van veel geduld hebben.

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.