FC 24 Beste Centrale Verdedigers (CB / CV)

Voor FC 24 Ultimate Team zijn de centrale verdedigers (CB’s) van cruciaal belang voor het bouwen van een sterk team. Hieronder volgt een overzicht van enkele van de meest ‘meta’ centrale verdedigers in het spel, waarbij rekening wordt gehouden met hun algemene prestaties, playstyles, en hoe goed ze in het huidige spelmeta passen. Dit zijn de beste CB ‘s / CV ‘s van FC24

FC 24 Coins nodig? Klik dan hier.

De centrale verdediger, of CB, is het anker van elke defensie in FC 24 Ultimate Team. Een goede CB combineert fysieke kracht, tactisch inzicht en snelheid. In de meta van het spel zijn deze kwaliteiten essentieel om de vaak snelle en technisch vaardige aanvallers tegen te houden. Dit maakt de keuze van de juiste centrale verdediger van cruciaal belang voor het succes van je team.

Beste Meta CB / CV FC 24

  • Ronald Araujo: Araujo is een fysiek dominante verdediger met een 86-rating. Hij blinkt uit in fysieke kracht en heeft uitstekende AI en animaties. Zijn kaart heeft basisstatistieken van 79 snelheid, 86 verdedigen en 84 fysieke kracht. Dit is één van die kaarten die ook gewoon door professionele FIFA spelers wordt gebruikt, ondanks dat zijn statistieken niet zo denderend lijken. In-game is Araujo echt één van de beste centrale verdedigers die je kunt hebben.
  • Virgil Van Dijk: Van Dijk wordt beschouwd als een van de beste centrale verdedigers in FC 24, vooral onder de gouden kaarten. Zijn 89-rating en grote lichaamstype maken hem bijna ondoordringbaar. Hij heeft 78 snelheid, 89 verdedigen en 86 fysieke kracht. We kunnen met trots zeggen dat Van Dijk eigenlijk gewoon de allerbeste is op FC 24. Mocht je het kunnen veroorloven, ga dan natuurlijk voor de in-forms en andere upgrades1
  • Vincent Kompany: Kompany is duur, maar behoort tot de beste meta centrale verdedigers die je kunt kopen in FC 24 Ultimate Team. Zijn 89-rating hero-kaart heeft 81 snelheid, 91 verdedigen en 87 fysieke kracht. Er is ook een 88-rated versie op de markt. Deze is evengoed heel erg sterk voor zijn stats. Kompany is een absolute aanrader voor wie hem kan betalen. Op het moment van schrijven kost hij zo’n 640k.
Vincent Kompany Beste Centrale Verdediger (CB) FC 24

  • Antonio Rudiger: Rudiger is een populaire keuze met een 85-rating. Zijn kaart heeft 82 snelheid, 84 verdedigen en 86 fysieke kracht. Met een Shadow chemie-stijl wordt hij een 89-rating CB in het spel. Dit is echt typisch zo’n speler voor je starter team. Uitstekende fysieke stats en met de Aerial Playstyle ook nog een voortreffelijke kopper bij corners. Dit allemaal voor slechts 5.000 FC 24 coins!
  • Kim Min Jae: Een nieuwe toevoeging aan de lijst van meta centrale verdedigers, Kim Min Jae van Bayern München, heeft een 84-rating met 80 snelheid, 85 verdedigen en 84 fysieke kracht. Eigenlijk wil je de In-form hebben van 87, met de bruiser plus Playstyles. Kim Min Jae heeft uitstekende Workrates (Low-High) en is voor zijn prijs (zo’n 70k) gewoon een uitstekende speler. Zijn bijnaam is niet voor niets Kim Min Wall
  • Raphael Varane: Varane is een consistent goede verdediger in Ultimate Team. Zijn 85-rating kaart heeft 79 snelheid, 86 verdedigen en 78 fysieke kracht. Deze standaard versie is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Zijn Stand Tackle Trait is dusdanig goed dat hij zich nog kan meten met de beste. De echte fijnproevers kunnen gaan voor de 88-rated Thunderstruck Varane.

William Saliba: Saliba biedt een iets goedkoper alternatief voor Varane, maar met vergelijkbare kwaliteit. Hij heeft een 83-rating met 82 snelheid, 84 verdedigen en 82 fysieke kracht. Hij moet het niet echt hebben van zijn stats, maar in-game speelt hij echt uitstekend. Saliba is één van die spelers die gewoon heel goed is vanwege de AI.

Maldini beste CB FIFA 24

Laurent Blanc: Een Icon die veel terugkomt in de verdediging is Laurent Blanc. Wat ons betreft ook gewoon één van de de Beste CV van FC 24.De Fransman is één van de sterkste verdedigers van FC 24, en komt met een prijskaartje van 470k. Zijn Anticipate+ Playstyle is één van de redenen waarom hij zo goed is. Wat ons betreft een uitstekend duo met Virgil van Dijk voor één van de beste defensies van in FC 24.

  • Maldini Wat moeten we nog zeggen over Maldini? De Italiaan maakte furore bij AC Milan en is nu één van de allerbeste in FIFA. Ook in FC 24 is dit niet anders. Maldini heeft 3 verschillende kaarten, variërend in prijs van 1 miljoen tot ruim 2.5 miljoen. Heb je FC 24 Coins nodig? Klik dan hier.

De beste Meta verdedigers in FC 24 Ultimate Team:

  1. Virgil van Dijk
  2. Maldini
  3. Laurent Blanc
  4. Varane
  5. Eder Militao
  6. Saliba
  7. Vincent Kompany

Andere vermeldenswaardige verdedigers zijn Fikayo Tomori, Marquinhos, Éder Militão en Bremer, die allemaal uitblinken in verschillende aspecten van het spel zoals snelheid, verdedigen en specifieke speelstijlen zoals ‘Anticipate’ en ‘Block’. Kijk ook eens het filmpje van Mike Labelle over de beste Meta verdedigers.

Deze spelers zijn geselecteerd op basis van hun algemene prestaties, speelstijlen en hoe goed ze passen in de huidige meta van het spel. Het is belangrijk om te overwegen hoe deze spelers passen in je teamopstelling en strategie om het meeste uit hun vaardigheden te halen.