EA Sports FC 24: Black Friday Thunderstruck (Tips, SBC’s)

Black Friday is wereldwijd één van de meest hectische dagen van het jaar, en in de FIFA Franchise is dat niet anders. Maar wat kunnen we allemaal verwachten van Black Friday Thunderstruck in EA Sports FC 24?

Sowieso is vrijdag 24 november één van de drukste dagen van het jaar op de servers. Het lukt EA Sports elk jaar weer erg goed om mensen achter de console te krijgen om zich te verslinden aan alle promo’s. We hebben flash sbc’s, tijdelijke packs en meer. Lees het allemaal hieronder!

Win FIFA Coins!

Join the Excitement! Maak kans op miljoenen FC 24 Coins.
Laat je email achter en doe mee!

Wat te verwachten

Flash SBC’s – Black Friday Thunderstruck

Hype, hype en nog eens hype! Deze Squad Building Challenges zijn maar tijdelijk beschikbaar (soms zelfs maar één uur!) en hebben vaak heel vette rewards. Het overduidelijke doel van EA Sports is om mensen enthousiast te krijgen voor deze promo, en dat lukt hiermee uitstekend. Onze tip? Als je tijd hebt, check vrijdag dan écht even de Flash SBC’s

FC 24 Thunderstruck

Een voorbeeld van een Flash SBC in FIFA 23

Misschien wel de allermooiste Thunderstruck promo die nu uit is, is die van Frenkie de Jong. Deze 88-rated speler is éen van de beste box-to-box middenvelders van het moment én kost slechts zo’n 350k.

Check hem hier!

Wanneer Begint en eindigt Black Friday Thunderstruck in FC 24?

In tegenstelling tot veel acties, start de Black Friday in FC 24 écht op vrijdag 24 november. Doorgaans beginnen de events rond 19:00, maar we verwachten dat het dit keer anders zou zijn. Het kan heel goed dat de eerste acties al live gaan vanaf 10:00 ‘s ochtends. Wij houden je hiervan op de hoogte als we meer weten!

Black Friday in FC 24 duurt relatief kort, wij verwachten dat de promotie dinsdag 28 november alweer is afgelopen!

Promo Packs

Uiteindelijk is EA Sports FC natuurlijk ook niet vies van geld verdienen, en is dit ook voor hun een commerciële campagne. Wij verwachten net als afgelopen jaren weer een hoop promo packs met korting. Ook zullen er packs zijn die voor meer dan 100k FC 24 Coins weggaan, Zoals de Ultimate Pack en de Jumbo Premium Players Pack.

Belangrijk detail: Veel van deze packs zijn ook zeer tijdelijk beschikbaar. Check de store dus regelmatig!

Misschien wel de grootste actie is de Best of TOTW promo. De beste spelers van de afgelopen Team of the weeks, zullen beschikbaar zijn in specifieke packs. Dit betekent dat je weer kans maakt op in-form Mbappé, Lewandowski en Haaland.

Black Friday Market Crash

Elk jaar bij Black Friday Thunderstruck laat de transfermarkt een bepaalde beweging zien. Dit is in FC 24 vermoedelijk niet anders. Door alle packs en SBC’s komt er een ongelooflijk aantal spelers beschikbaar, waardoor over het algemeen de prijzen flink dalen. We kunnen eigenlijk wel spreken van een heuze market crash. Vooral de momenteel duurste spelers, denk aan Mbappé, R9, Ronaldinho etc zullen vermoedelijk flink in prijs afnemen.

Tegelijkertijd kan de vraag naar fodder tijdens dit evenement enorm stijgen. Er zijn namelijk heel veel spelers nodig om aan al die SBC’s te voldoen. Wij adviseren iedereen dan ook om vast te houden aan zijn 83-86 rated spelers en die vrijdag te verkopen.