Diant Ramaj in FIFA 23 (en Football manager)

Diant Ramaj: Nieuwe doelman van Ajax overgekomen van Eintracht Frankfurt De transfer van de 21-jarige Diant Ramaj naar Ajax is nu officieel. De Amsterdammers hebben andere geïnteresseerde clubs weten te overtroeven in de strijd om de talentvolle keeper van Eintracht Frankfurt. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de doelman al zijn strepen verdiend. Maar de vraag die op ieders lippen brandt: Is Diant Ramaj te vinden in FIFA 23 en Football Manager 23? Wij hebben het antwoord voor je.

Diant Ramaj FIFA 23 FUT

Hoe duur was hij eigenlijk?

Ajax heeft een bedrag van 8 miljoen euro betaald om de jonge keeper aan hun selectie toe te voegen. Deze investering geeft wel aan dat de club degelijke verwachtingen van Ramaj heeft. Opvallend is wel dat Ramj bij Eintracht Frankfurt reserverkeeper was, en nauwelijks aan speeltijd toekwam. Nu is dat niet zo vreemd, want hij duidde de uitstekende Kevin Trapp voor zich.

Ramaj in Football Manager 23

De jonge doelman van Eintracht Frankfurt is beschikbaar in Football Manager 23. In het spel heeft Ramaj echter slechts een marktwaarde van 2 miljoen en ook zijn potentie is niet heel indrukwekkend. Voor de spelers die hem toch willen opstellen, is hij het beste in de rol als sweeper keeper. Hij heeft relatief goede reflexen en houdt de nodige ballen tegen maar is in FM 23 niet veel meer dan een dertien in een dozijn speler. Laten we we dus hopen dat hij bij Ajax de verwachtingen waar kan maken. Meer info over de speler? Check even FMScout

Ramaj in FIFA 23 (FUT & Career Mode)

Voor de FIFA 23 spelers onder ons, is het interessant om te weten of Ramaj te vinden is in zowel de Career Mode als de Ultimate Team mode. In Ultimate team is hij wel degelijk te krijgen als bronze kaart. Ook EA sports schrijft hem dus tot dusver nog niet heel hoog aan. Met zijn rating van 64 is hij volgend jaar toch wel een zilveren kaart gegarandeerd.

Ook De Career Mode biedt echter een kans om Ramaj’s talent te ontwikkelen en hem naar Ajax te brengen. Op Career mode heeft deze doelman een rating van 66, en een geschat potentieel van ongeveer 78. Vrij bescheiden voor zo’n jonge doelman. Eerlijk gezegd hebben wij een beetje een hard hoofd in deze transfer, en dat lijkt ook te gelden voor onze vrienden in de comments op SoFIFA.

Wat vinden jullie van deze transfer, en gaan jullie Diant Ramaj gebruiken in FIFA 23 of Football Manager? Laat het weten in onze comments!