Dala Tenue FIFA 23 FUT

Met de start van seizoen 8 in Ultimate Team lijkt EA Sports een nieuwe trend rijker; namelijk het uitbrengen van tenues en kits die bepaalde rewards geven. Dit keer bekijken we het FIFA 23 Dala Tenue waarmee verschillende objectives te unlocken zijn. Hoe unlock je het Dala Tenue in FIFA 23, is het het waard en waar moet je op letten? Wij dekken het voor je.

FIFA 23 Dala Tenue

Hoe unlock je het Dala Tenue in FIFA 23?

Season 8 van Ultimate Team is wellicht het meest interessante seizoen tot nu toe. Naast de uitrol van FUTTIES telt het seizoen ook 41 levels in tegenstelling tot 30 of 40 in eerdere seizoenen. De ultieme prijs? Het Dala Tenue. Waarom is het zo belangrijk, en hoe speel je de Dala Kit vrij? Wij zetten het op een rijtje:

Om het tenue te unlocken moet je level 41 bereiken in seizoen 8. Dit betekent concreet dat je het hoogste level moet halen voordat seizoen 8 ten einde loopt. Deze 6 weken zijn ook nagenoeg de laatste weken voordat EA FC gelanceerd wordt.

Dala Kit Objectives en Rewards

Als je dan eenmaal het prestigieuze tenue hebt vrijgespeeld, kan de echte pret beginnen. In seizoen 7 had je het Extravaganza Tenue waarmee je een hoop XP kon vrijspelen. Bij het Dala Tenue krijg je geen experience maar unlock je aan de hand van objectives een hoop rewards.

De Objectives – Level 41 FUT

De objectives hebben een heel duidelijk en terugkerend thema; Scoor doelpunten terwijl je het tenue draagt. Dit doe je door:

  • Speel Dala Kit vrij nadat je level 41 hebt gehaald. Dit doe je door te navigeren naar objectives, season objectives en de reward aan te klikken.
  • Vervolgens sla je het Dala tenue op in je club.
  • Navigeer naar ‘Club’, ‘Stadion’, ‘Thuistenue’ en zoek hier je gloednieuwe tenue op. Stel hem in als thuistenue.
  • Zorg ervoor dat je je wedstrijden vervolgens altijd speelt in het desbetreffende tenue om de objectives te laten gelden.

Hier volgen de instructies om de FUTTIES Week 1 [XP] doelstellingen te voltooien:

– 1 Voltooiing: Scoor minstens 2 doelpunten in 1 wedstrijd in elke FUT-spelmodus terwijl je het Dala-tenue draagt.
– 2 Voltooiingen: Scoor minstens 2 doelpunten in 2 verschillende wedstrijden in elke FUT-spelmodus met het Dala-tenue.
– 3 Voltooiingen: Bereik minstens 2 doelpunten in 3 verschillende wedstrijden in elke FUT-spelmodus in het Dala-tenue.


Dit patroon herhaalt zich tot 10 completes. Uiteindelijk dien je dus minstens twee keer te scoren in tien wedstrijden met dit tenue. Als je het draagt bij FUT champions moet dit voor de meeste spelers wel haalbaar zijn.

Alle Beloningen (Rewards)

De rewards die je hierbij krijgt mogen er overigens zijn! In totaal word je beloond met een groot aantal pakketten waarbij de 10x 85+ spelerspakket de beste is. Hoe dan ook garandeert dit dala tenue een hoop fodder, en met wat geluk zelfs een paar FUTTIES.

  • 10x SPELERSPAKKET 85+ (Niet verhandelbaar)
  • 2 DUBBEL SPELERSPAKKET 83+ (Niet verhandelbaar)
  • 2x TWEE SPELERSPAKKET 84+ (Niet verhandelbaar)
  • 2 DRIE SPELERSPAKKET 84+ (Niet verhandelbaar)
  • VIJF SPELERSPAKKET 84+ (Niet verhandelbaar)
  • ZEVEN SPELERSPAKKET 84+ (Niet verhandelbaar)
  • 2x VIJF SPELERSPAKKET 85+ (Niet verhandelbaar)