TOTW 23 Predictions (Voorspellingen)

ToTW 23 is om de hoek en staat op de planning om op woensdag 5 april gelanceerd te worden. Ondertussen kunnen we afgaand op het afgelopen voetbalweekend al enkele voorspellingen doen over enkele spelers die vermoedelijk onderdeel uitmaken van FIFA 23: TOTW 23.

FIFA 23 TOTW 22 Predictions

Rafeal Leão – AC Milan

Leao is onderdeel van de aanvalshoede van AC Milan en kent dit seizoen vaker uitstekende wedstrijden bij een ploeg die toch vrij wisselend presteert. De Milanezen zorgde voor een waar spektakel door de koploper Napoli met 0-4 te verslaan. Leao was goed voor twee doelpunten en combineerde heerlijk met Diaz, die wellicht ook wel een plekje verdiend heeft. Leao verwachten we hoe dan ook terug in TOTW 23.

Jack Grealish – Manchester City

Een van de krakers op de Europese velden was de wedstrijd tussen Manchester City en het Liverpool van Jurgen Klopp. Terwijl the Reds een uitermate teleurstellend seizoen kennen, maakt City nog kans op de titel. Jack Grealish kende een hoofdrol in deze met 4-1 gewonnen wedstrijd. Zo maakte hij onder andere een doelpunt en creëerde een legio aan kansen. Natuurlijk heeft Grealish net al een kaart ontvangen bij Fut Ballers, andere gegadigden zijn Alvarez, De Bruyne en Rodri van Manchester City.

Robert Lewandowski – FC Barcelona

De Poolse superspits scoorde twee keer tegen het Elche dat met 4-0 kansloos ten onder ging tegen FC Barcelona. De Catalanen, waarbij Frenkie de Jong door een blessure ontbrak, hadden enkele moeite met de doorgaans stugge tegenstander. Dat Lewa twee keer scoorde, betekent dat hij vermoedelijk een kaart bij mag schrijven.

Timon Wellenreuther – Feyenoord

Wellenreuther maakt als vervanger van Justin Bijlow een uitstekende indruk. Hij vertolkte al een heldenrol in de Klassieker door een doelpoging voor de lijn weg te slaan, en was nu ook tegen Sparta een sta-in-de-weg. Timon stopte op slag van rust een strafschop, waardoor Feyenoord in het Kasteel de wedstrijd na zich toe kon trekken tot een 4-1 uitslag. De enige kaart van Wellenreuther is zijn basiskaart met een bescheiden 69-rating. Wij hopen op een kleine upgrade.

FIFA 23 TOTW 22

Kingsley Coman –Bayern Munchen

Bayern Munchen nam het dit weekend op tegen Borussia Dortmund en won de wedstrijd met maar liefst 4-2. Coman was de hele wedstrijd enorm gevaarlijk, en mocht een doelpunt bijschrijven. Thomas Muller scoorde weliswaar ook twee keer, maar dat waren relatief eenvoudige doelpunten. Beide maken een goede kans om een plaats in TOTW 23 te krijgen, was het niet dat van Müller vorige week zijn FUT Birthday kaart is uitgekomen.

Karim Benzema – Real Madrid

Karim Benzema heeft de show wederom weer eens gestolen. De elegante spits van de Koninklijke scoorde maar liefst 3 keer in 7 minuten. Zijn hattrick bleek een voorbode voor de 6-0 overwinning van Real Madrid op Valladolid. Als we één kaart wel durven te garanderen in de TOTW, dan is het een nieuwe versie van Karim Benzema. En dat is goed ook, want dat drukt de prijs wellicht een beetje van de huidige kaarten. Zijn 92 in-form gaat namelijk al voor meer dan 1.5 miljoen FIFA coins weg. Dan hebben we het nog maar even niet over Benzema TOTY..

 Dit zijn onze voorspellingen voor FUT 23: TOTW 23. Hoe denk jij erover, en wie hebben we eventueel gemist? Laat het ons weten in de comments. Benieuwd naar wie onderdeel uitmaakte van TOTW 22? Bekijk dat dan even hier.