FIFA 23 Coins Verkopen:

Ben je Ultimate Team zat en even toe iets anders, of ben je enorm lucky geweest met het openen van packs en lacht een zeldzame icon je toe? Je zult je vast afvragen of je FIFA 23 coins dan kunt verkopen en wat deze munten je precies kunnen opleveren.

Waar kun je FUT Coins Verkopen?

Een snelle Google search levert al de nodige resultaten op. Verschillende websites bieden aan om je munten van je over te nemen. De Engelstalige zoekterm ‘Sell FIFA coins’ levert echter nog meer potentiele kopers op. MMOGA is één van die websites, maar ook bij Futrading kun je vaak terecht. We adviseren altijd om de grotere websites te hanteren (zoals bovengenoemde) aangezien de legitimiteit in de loop der jaren bewezen is.

FIFA Coins verkopen

Is FUT Coins verkopen legaal?

Net als het kopen van coins voor echt geld (bijvoorbeeld via Paypal, of crypto) is legaal. We hebben hierover eerder een artikel gepubliceerd. Echter gaat het verkopen van FIFA coins in FIFA 23, wel in tegen de regels van EA Sports. Daarbij staat het ze vrij om acties te ondernemen die zij gepast vinden, van het tijdelijk verbannen van de betrokken accounts, tot zelfs een permanente ban. Hierbij moet wel worden gesteld, dat deze maatregelen maar mondjesmaat voorkomen.

Hoe kun je deze munten verkopen?

Er zijn drie manieren om FIFA coins te verkopen, en hierbij bewandel je eigenlijk de omgekeerde weg van het kopen van Fut Coins:

Account verkopen:

Heb je genoeg gespeeld in deze editie, en heb je je account ook niet meer nodig voor toekomstige spellen zoals FIFA 24 (EA Sports FC?). Dan is de makkelijkste manier om FIFA coins te verkopen door simpelweg je account te verkopen. Je vult simpelweg je gegevens in op de website, en de betrokken partij zal inloggen, het aantal munten bevestigen en de betaling voltooien. Let wel op dat al je coins beschikbaar zijn, en niet nog in je team of club zitten.

Comfort Trade:

Een Comfort Trade is eigenlijk identiek aan je FIFA account verkopen, behalve dat je account naderhand gewoon weer in gebruik kunt nemen. De verkopende partij logt in op je account en zet de coins zelf over naar hun eigen accounts. Zorg er wel voor dat je ondertussen niet inlogt op je eigen account. Zoals te herleiden uit de naam, is deze manier van FIFA 23 coins verkopen het meest comfortabel. Toch bieden niet alle websites deze optie aan.

Player Auction

Als je FIFA coins wilt kopen middels Player Auction, zet je spelers te koop voor de maximale buy-now price. Omdat de marktwaarde van deze spelers een stuk lager ligt, verdien je hier dus coins mee. Bij het verkopen van FIFA coins via Player Auction, gaat dit dus net andersom. Je neemt contact op met de verkopende partij waarna zij spelers te koop aanbieden. Let hier bij goed op de details die worden meegegeven (zoals minimale koopprijs). Deze worden vaak specifiek gemaakt om zo de kaarten te onderscheiden van de reguliere verkopen.

Wat levert het verkopen van FUT Coins je op?

We hebben ondertussen uitgelicht waar je terecht kunt voor de verkoop van je munten, maar hoeveel zijn die nou eigenlijk waard?

Dit is afhankelijk van bepaalde variabelen, zoals op welke console je speelt. Over het algemeen zijn de munten voor de Playstation 5 en Xbox X / Xbox S meer waard dan die van de old-gen consoles of de PC.

Daarnaast is de timing van je verkoop ook belangrijk. Eigenlijk is ook dit puur een kwestie van vraag- en aanbod. Dat zorgt er ook voor dat je beter niet kunt wachten tot de release van FIFA 24 (EA sports FC). Zoals elk jaar zal het merendeel van de spelers overstappen op de nieuwe editie, waardoor de vraag naar FUT 23 Coins enorm afneemt.  Heb je veel coins, en wil je er graag nog echt geld aan verdienen, dan adviseren we de coins minstens enkele maanden van te voren te verkopen.

Het kan daarbij helpen om dit te timen met een grote promotie zoals FUT Birthday, waarbij de release van nieuwe Icons zorgt voor meer vraag naar coins, en dat ook de waarde van jouw munten (tijdelijk) kan verhogen.

Liever Coins kopen?

Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even bij onze partner op MMOGA voor veilige, snelle en goedkope coins.