Gratis Fifa 23 Coins? (Xbox & Playstation)

Ze zeggen wel eens, voor niets gaat de zon op, en als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook zo. Met eenzelfde blik zul je moeten kijken als je een bericht tegenkomt waar je gratis FIFA Coins voor de Playstation/Xbox worden beloofd. Ten slotte, deze fifa munten zijn gewoon geld waard. We lichten hier enkele berichten uit die we de afgelopen periode de revue hebben zien passeren, en gaan in op wat je wel en niet kunt vertrouwen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Wat kun je niet vertrouwen?

FIFA 23 Hacks

Free fifa coins

Op het internet gaan veel berichten rond waarin wordt gesproken over het hacken van FUT, waardoor gratis coins worden gegenereerd. Het is zo dat er soms bepaalde kwetsbaarheden in het spel sluipen, waardoor een oplettende speler manieren vindt om aan coins te komen. Echter zijn deze glitches zeldzaam en worden ze logischerwijs verholpen zodra EA Sports erachter komt. Vaak worden deze fut hacks vooral gebruikt om je aandacht te trekken en je door te leiden naar een service of gold-selling site. Trap hier niet in! Bedenk ten slotte, waarom iemand dit gratis zou aanbieden aan wildvreemden via het internet.

Ze beloven je gratis FIFA 23 Coins

Op YouTube staan een groot aantal aanbieders van FIFA 23 coins, waarvan een deel beweerd deze gratis te kunnen leveren. Pas hiermee op; we zien namelijk steeds de volgende thema’s terugkomen:

Een YouTuber zoals deze vertelt je dat ze via een glitch of bug erin zijn geslaagd om onbeperkt fifa coins te genereren. Hij laat je een fantastisch team zien, met Mbappe en Icons en vertelt dat jezelf hier ook zomaar aan kunt komen. Het enige wat je hoeft te doen is even je inloggegevens achterlaten en zij zullen je account aanvullen met miljoenen coins. Niet doen!

Deze websites of Youtube kanalen zijn er meestal opgericht om toegang tot je account te verkrijgen en je coins juist te stelen, of anderzijds gebruik van je te maken. Geloof dus ook niet zomaar de lovende recensies; deze zijn doorgaans verzonnen.

Hoe doe je het dan wel?

Ten eerste is een van de makkelijkste en meest betrouwbare manieren om aan gratis munten te komen het spelen van wedstrijden in Ultimate Team. Elke wedstrijd die je speelt zal je belonen met een bepaald aantal munten, afhankelijk van je prestaties. Hoewel dit op het eerste gezicht een inefficiënte manier lijkt om munten te verdienen, is het eigenlijk heel lucratief als je er een beetje tijd en moeite in steekt. Je kunt je verdiensten ook verhogen door mee te doen aan Weekend League (Fut Champions). Hierbij liggen de beloningen vele malen hoger dan bij reguliere wedstrijden. Natuurlijk is het verdienen van coins niet alles, en is de vraag maar of je ooit 100% tevreden bent met je aankopen.

Goedkope FIFA Coins

Een andere geweldige manier om aan FIFA 23 munten te krijgen is door FIFA coins te kopen via websites zoals MMOGA. Toegegeven, de coins zijn hier niet gratis maar wel goedkoop en je krijgt wat je is beloofd. Voor een paar euro heb je vaak al genoeg FIFA coins verzameld om je favoriete speler toe te voegen aan je elftal. We begrijpen dat er een drempel is om over te gaan tot het kopen van munten via een externe partij. We hebben dan ook in een eerder artikel meer verteld over de betrouwbaarheid van deze websites.

Al met al zijn er veel manieren om FIFA 23 munten te verkrijgen, maar ze vereisen allemaal verschillende inzet, of het nu tijd of geld is. De websites en YouTubers die je gratis spullen beloven, daar kun je echt beter van wegblijven. Toegegeven, een keer meedoen aan een FUT giveaway waarbij je alleen je username hoeft achter te laten kan weinig kwaad, maar de kans dat je hier wint is vaak te verwarlozen. Dus of je nu wedstrijden speelt of deelneemt aan Weekend League, een beetje inspanning is vaak benodigd en zal later zijn vruchten afwerpen als het opbouwen van je dreamteam. Anders bestaat er nog altijd MMOGA.