EA FC 24 Career Mode: De beste en leukste teams!

In de wereld van Career Mode is deze editie van EA FC 24 de nieuwste, en wat ons betreft de allerbeste. In deze gids onderzoeken we de 8 beste EA FC 24 Career Mode Team. Hierbij zoeken we evenwichttussen de crème de la crème en teams met een lager budget, maar boordevol potentieel. Speel jij binnenkort gewoon weer met Ajax, PSV of Feyenoord? Of kies je toch voor één van deze beste en leukste teams?

1. Manchester City – Simply the best in EA FC 24 Career Mode

Top-Team Categorie

Als een naam die synoniem staat aan voetbalexcellentie, biedt Manchester City in de EA FC 24 Career Mode een royaal budget en een rooster vol wereldklasse spelers zoals Kevin De Bruyne en Phil Foden. Het managen van deze sterren in de game geeft je de kans om zowel de binnenlandse als de Europese arena te domineren, terwijl je ook nieuwe talenten kunt scouten om de legacy voort te zetten. Momenteel is Man City eigenlijk het beste team ter wereld. Dat zie je terug in kwaliteit op het veld met spelers als Erling Haaland. Vergeet ook onze Nederlander Aké niet. Manchester City is qua ratings – samen met Real Madrid – de beste club in Career Mode.

2. AC Milan – Traditie Ontmoet Jeugd

Top-Team Categorie

In het hart van het Italiaanse voetbal biedt AC Milan een meeslepende carrièremodus-ervaring, dankzij zijn mix van ervaren veteranen en opkomende sterren zoals Rafael Leão. AC Milan’s roemrijke historie en toewijding aan jeugdontwikkeling in de echte wereld vertaalt zich prachtig naar EA FC 24, waarbij je de club naar nieuwe hoogten kunt sturen terwijl je voortbouwt op zijn rijke erfgoed. Naast Leão kan ook Tonoli, Tomori en Theo Hernandez de 90+ aantikken qua potential. Hiermee moet je serieus kunnen meedingen om de Champions League.

3. Leeds United – De Aanhouder Wint (in Career Mode)

Minder Budget Categorie

Leeds United, eens een topclub in het Engelse voetbal, biedt een uitdagend en lonend managementparcours. Met een bescheidener budget dan de eerdere genoemde clubs, vereist succes met Leeds een scherp oog voor talentenjacht en slimme financiële manoeuvres. Hun robuuste fanbase en historische rivaliteit toevoegen aan het realisme en de emotie van het verhaal dat je in de Career Mode kunt weven. Leeds United is afgelopen jaar weer gedrageerd, dus is terugkomst in de Premier League doelstelling nummer 1. Leeds heeft de Nederlandse Pascal Struijk in de gelederen, maar bouw het team maar heen om Wilfried Gnonto, het Franse supertalent van 19.

4. AS Saint-Étienne – Frans Flair met een Twist

Minder Budget Categorie

AS Saint-Étienne, een team dat doorspekt is met Franse voetbaltraditie, biedt een kans om de underdog naar roem te brengen. Met een bescheiden budget in EA FC 24 Career Mode, biedt het team een fikse uitdaging en de kans om Frans talent op te bouwen tot internationale supersterren. Het team heeft een solide basis en een rijke historie om op voort te bouwen, waardoor het een spannende keuze is voor managers die op zoek zijn naar een uitdaging. Saint-Éntienne heeft veel balvaardige spelers in het team, waaronder Mathieu Cafaro en Benjamin Bouchouari. Toch zul je dit team moeten aanvullen met talent om het PSG lastig te kunnen maken.

5. Real Madrid – De Galacticos

Top-Team Categorie

De Koninklijke, met hun sterrenbezaaide line-up, bieden een speeltuin van voetbalexpertise en een buitengewoon budget in EA FC 24 Career Mode. Dit team is één van de beste en Je kunt de grootsheid van de club continueren door zowel supersterren als opkomende wonderkinderen te managen, waardoor de volgende generatie Galacticos oprijst onder jouw leiding. Want laten we eerlijk zijn, na het vertrek van Ronaldo en Benzema zijn de publiekstrekkers er toch wat minder. Bovendien worden ook Kroos en Modric weer een jaartje ouder. Vinicius Jr. kan het team wellicht op sleeptouw nemen.

6. Boca Juniors – Argentijns Vuur en Passie

Minder Budget Categorie

De Argentijnse competitie herbergt een van de meest gepassioneerde voetbalculturen ter wereld. Het leiden van Boca Juniors biedt een unieke en opwindende game-ervaring. Met een bescheiden budget biedt het team je de kans om lokaal talent te ontwikkelen. Verleg je focus ondertussen naar het strijden tegen rivalen in zinderende derby’s. Dit is iets dat in de nieuwste carrièremodus fantastisch tot leven komt. Vergeet niet dat Edison Cavani er tegenwoordig bij Boca speelt!

Valentin Barco, Zeballos en Medina zijn de grootste talent in EA FC 24 Career mode voor Boca!

7. Borussia Dortmund – De Jeugd heeft ook in EA FC 24 Career Mode de toekomst

Top-Team Categorie

Borussia Dortmund staat bekend om het ontwikkelen van jonge sterren en dit wordt prachtig weerspiegeld in de EA FC 24 Career Mode. Voorheen speelde bij Borussia sterren zoals Jude Bellingham, Haaland, Götze en nog veel meer. Ook vandaag de dag staat het talent met potentie weer aan de poort te rammelen. Met Borussia krijg je zowel explosieve huidige talenten als een vruchtbare basis om aan de toekomst te bouwen. In de Bundesliga heb je qua kwaliteit alleen nog Bayern München voor je te duiden. Moukoko en Adeyemi zijn één van de beste talenten van de wereld.

Verder natuurlijk een hoop bekende gezichten met Sebastian Haller, Mats Hummels en Marco Reus.

8. Nottingham Forest – Terugkeer naar Glorie

Minder Budget Categorie

EA FC Career Mode 24

Met tweemaal de glorie van het winnen van de Europese Cup in hun geschiedenis, biedt Nottingham Forest een prachtig scenario voor revival. Hun bescheidener budget maken de weg naar roem uitdagend, maar met strategische aankopen en jeugdontwikkeling kun je een modern sprookje creëren en hen terugbrengen naar de top. Nottingham is tegenwoordig middenmoter in de Premier League en bezit dus over aardig wat kwaliteit. Toevallig ook de werkgever van Sangare. Maak je de ex-psv’er aanvoerder?