7 plekken om het EK 2024 te kijken in Almere

Natuurlijk is het soms fijn om thuis voetbal te kijken. Rustig op de bank, biertje erbij. Maar toch, wat is er nou leuker dan met wat vrienden naar een café, kroeg of terras te gaan? In Almere zijn er voldoende mogelijkheden. Dit zijn wat ons betreft de beste plekken om het EK in Almere te kijken (op groot scherm!)

Café Cheers in Almere

Café Cheers is een heus begrip in Almere. Het sfeervolle café heeft onder andere oranje Rocketshots uit de kast getrokken. Van het EK 2024 wordt hier dus een heel feest gemaakt. Gelukkig zenden ze ook de wedstrijden uit, op groot scherm. Het café heeft ook meerdere kleine schermen dus opties genoeg. Bier voor €2,50 is overigens ook lang niet gek. Vergeet de €1 euro rocketshots niet.

Adres: Grote Markt 107, 1315 JC Almere

Ek Almere kijken 2024

Café op 2 – Sfeervol EK

Café op 2, wat een heerlijke naam voor een kroeg. Mensen uit Almere zullen dit café kennen van pubquizzen, salsa-avonden en andere evenementen. Normaliter ben je hier waarschijnlijk voor de muziekavonden. Tijdens het EK 2024 is het een fantastische plek om voetbal te kijken.

AdresStadhuisplein 2, 1315 HT Almere

Café Het Steegje – Voetbal in Almere Buiten

Café het Steegje ligt in Almere-buiten. Dit gezellige café is er voor jong en oud. Je kunt er darten, een hapje eten en natuurlijk voetbal kijken. Tijdens het EK hebben ze een groot scherm hangen. Altijd interessant om eens langs te gaan met wat vrienden als je hier in de buurt bent. Wat ons betreft een top optie voor het EK 2024:

Adres: Baltimoreplein 7, 1334 KA Almere

Voetbal kijken Almere

Bierfabriek Almere

De naam zegt eigenlijk wel genoeg. Ben je een échte bierliefhebber en combineer je deze deugd graag met voetbal kijken? Overweeg dan langs te gaan bij de Bierfrabriek in Almere. Je kunt hier natuurlijk het EK kijken in de sportsbar. Ze brouwen hier hun eigen bier, maar je kunt ook een heerlijk kippie erbij eten. Kom op tijd, want het zal hier wel druk zijn.

AdresKoetsierbaan 2, 1315 SE Almere

Café ‘t Lievertje

Café ‘t Lievertje ligt in Almere Haven. Ideaal dus voor de bewoners in de buurt. Dit gezellige café zend natuurlijk ook gewoon het EK uit. Je vindt hiet een leuke combinatie tussen stamgasten, gezellig personeel en lekkere biertjes. Als je op zoek bent naar een café in Almere Haven, dan raden wij deze aan!

Adres: Sluiskade 12-14, 1357 NX Almere

Café den Enghel

Ook café den Enghel zendt het voetbal uit tijdens het Europees Kampioenschap in Duitsland. Ook dit café is in Almere een begrip, vooral vanwege de spareribs. Zin om met wat vrienden voetbal te kijken, én spareribs soldaat te maken? Dat kan prima hier. Deze locatie heeft een groot scherm. Dat kijkt wel zo prettig.

Adres: Zadelmakerstraat 57, 1315 AN Almere

Café 1e Rang Almere – De beste plek om het EK te kijken

Café de 1e Rang kunnen we natuurlijk niet vergeten. Voor sportavonden is dit de beste kroeg om te zijn. Verwacht bij de 1e Rang een heuze feestsfeer waar de shotjes rijkelijk vloeien. Kom in oranje, dat is wel zo leuk. Als Nederlands elftal wilt, zal het hier nog heel lang gezellig zijn. Het café ligt aan de Grote Markt, en is daarmee lekker centraal.

Adres: Grote Markt 155, 1315 JD Almere

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *