Zo goed is Cole Palmer op FIFA (FC 24)

Cole Palmer is misschien wel het grootste talent van de huidige Engelse generatie. De middenvelder annex aanvaller heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Met 22 goals hoefde de Chelsea-speler alleen Erling Haaland voor zich te duiden qua doelpunten in de Premier League. Natuurlijk is Cole Palmer ook mee in het team van Southgate voor het EK 2024. Nu zijn jullie vast benieuwd, hoe goed is Cole Palmer eigenlijk op FIFA (FC 24?)

Cole Palmer FC 24 Career Mode

Cole Palmer maakt onderdeel uit van FC 24 Career Mode, en is natuurlijk te vinden bij zijn club Chelsea. Voor hij de blues vertegenwoordigde maakte hij onderdeel uit van Manchester City. Hij mocht naar Chelsea vertrekken voor een slordige €58 miljoen euro. Ondertussen is Palmer uitgegroeid tot een dragende kracht van Chelsea, maar dat was in het begin van het seizoen niet het geval.

Dit ligt iets hoger dan zijn waarde op FC 24. Hier is hij namelijk zo’n 47.5 miljoen waard en verdient hij een slordige 4 miljoen euro per jaar. Niet verkeerd voor een speler met een rating van 80.

Palmer FIFA 24 (FC 24)

De potentie is natuurlijk waar je het écht voor doet. Nu is die van Palmer 88, en daarmee heel behoorlijk. Toch is het niet echt wereldtop. Wij vinden Palmer op FC 24 eigenlijk een beetje underrated.

Zijn stats zijn echter uitstekend. Palmer’s snelheid is nét aan hoog genoeg voor een CAM of schaduwspits. De balbeheersing is subliem en zijn dribbelen dito. Maar ook heeft Palmer een goede korte pass im huis met uitstekende visie. Tot slot maakt Palmer prima doelpunten af (82).

De beste stats van Palmer op FC 24 zijn echter zijn strafschoppen. Deze mist Cole Palmer eigenlijk nooit:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *