Wanneer speelt Turkije weer op het EK 2024?

De eerstvolgende speeldatum van Turkije op het EK 2024 is bekend. Turkije zal namelijk op het EK voor de achtste finale aantreden tegen Oostenrijk. Oostenrijk was met 2-1 te sterk voor Nederland, de Turken zijn dus gewaarschuwd. Wanneer Speelt Turkije weer op het EK? Je leest het hier.

Turkije - Oostenrijk EK 2024

Turkije – Oostenrijk

Er zijn nog 16 teams over. Turkije speelt op dinsdag 2 juli 2024. De wedstrijd vindt plaats in Leipzig en begint om 21:00 uur. Dit is een cruciale wedstrijd in de achtste finales van het toernooi. Saillant detail: De bookmakers geven Turkije niet veel kans. Oostenrijk is volgens de wedkantoren de grote favoriet voor aankomende dinsdag.

Turkije Oostenrijk EK 2024

Vooruitblik op volgende wedstrijd Turkije EK 2024

Turkije heeft zich geplaatst voor de achtste finales na een sterke prestatie in Groep F. Ze wonnen van Georgië en Tsjechië, maar verloren van Portugal. De Nederlaag tegen Portugal was bijzonder te noemen, waar ze met 3-0 onderuit gingen. Dit terwijl Turkije een relatief sterke wedstrijd speelde tegen Tsjechië en Georgië.

Bij Turkije zijn alle ogen gericht op Arda Güler. De jeugdige speler van Real Madrid is één van de grootste talenten ter wereld en scoorde eerder al een wereldgoal.

Speeldatum:

  • Datum: Dinsdag 2 juli 2024
  • Tijd: 21:00 uur
  • Locatie: Leipzig

Belangrijke Wedstrijd

Deze wedstrijd tegen Oostenrijk is van groot belang voor Turkije. Een overwinning betekent een plek in de kwartfinales. Er wordt tijdens het EK 2024 maar één wedstrijd gespeeld. Er zijn dus geen returns. Bij een gelijkspel volgt er verlenging en eventueel strafschoppen. De teams mogen gedurende de reguliere speeltijd vijf keer wisselen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *