Enschede: De 6 beste plekken om het EK 2024 te kijken

Het EK 2024 is begonnen! Thuis op de bank voetbal kijken is leuk, maar wat is er nou leuker dan voetbal kijken met wat vrienden in een kroeg, op een terras of in een bioscoop? Wij gingen op zoek naar de beste plekken in Enschede om voetbal te kijken. Natuurlijk live, en het liefst op groot scherm. Hier zijn onze tips.

Café De Beiaard – EK 2024 op groot scherm

Ek Kijken Enschede Groot scherm

Gelegen aan de Oude Markt in Enschede, is de Beiaard al een tijd een begrip in Enschede. Bij dit bier- en eetcafé kan je natuurlijk terecht voor heerlijke speciaalbiertjes, burgers en spareribs. Maar ook het voetbal zenden ze uit tijdens het EK. Wij raden dit zeker aan om Nederlands voetbal te kijken tijdens het EK 2024.

Adres: Oude Markt 24, 7511 GB Enschede

Molly Malone – EK kijken met Ierse twist

De Irish Pub is niet weg te denken uit Enschede. De Ierse kroeg ligt eveneens aan de Oude Markt en op een steenworp afstand van Café de Beiaard. Naast de toplocatie hebben ze ook hier heerlijk eten en genoeg keuze op de tap. Gezellig doorzakken kan je hier zeker. Iets alternatiever dan bovenstaande optie, zeker zo gezellig. Hier kun je het EK kijken in Enschede!

Adres: Oude Markt 11, 7511 GA Enschede

Paddy’s Enschede

Paddy’s Enschede noemt zich dé ontmoetingsplek van Enschede. Wij kunnen ons hier wel in vinden, en dit geldt ook tijdens het EK van 2024. Je kunt hier terecht voor shared dining, club nights en locatieverhuur. Zodoende is het ook niet écht een plek die puur voor de sport is gebouwd. Verwacht geen groot scherm, maar wel een hoop gezelligheid. Wij raden het wel aan!

EK Kijken 2024 Enschede

Adres: Oude Markt 12, 7511 GA Enschede

Café Rocks

Ook bij Café Rocks kun je terecht voor voetbal! Normaal gesproken staat die Rock café bol van live-optredens en harde muziek. Nu zal het even plaats moeten maken voor het Wilhelmus en ouderwets tv-kijken. Ze hebben een groot scherm, dus dat maakt het het overwegen zeker waard. Café rocks ligt aan de Hofstraat 3 in Enschede.

Adres: Hofstraat 3, 7511 HD Enschede

Café de Pimpelaar

Wat ons betreft heeft deze kroeg de beste naam uit het lijstje. Voor Tukkers zal den Pimpelaar bekend terrein zijn. Eveneens gelegen aan de Oude markt, wordt ook hier voetbal uitgezonden op een groot sherm. We raden aan om op tijd te komen om een mooi plekje te bemachtigen. Ze hebben hier beamers, schermen binnen en buiten. Dus ergens moet je het voetbal wel kunnen zien.

Adres: Oude Markt 22, 7511 GB Enschede

Café Ossenvoort

Dit Café staat misschien niet bij iedereen hoog op het lijstje, toch is het zeker een aanrader. Tijdens het EK zenden ze vrijwel alle wedstrijden uit, en zeker die van Nederland. Ook hebben ze een mooie actie van 5 bier voor 10 euro! Dit geldt wel alleen vóór aanvang van de wedstrijd. Dat wordt indrinken dus bij het kijken van het EK in Enschede

Adres: Poolmansweg 71, 7545 LM Enschede

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *