Zó goed is Arda Güler op FC 24

Arda Güler is één van de grootste talenten op het wereld. Dit blijkt ook weer bij het EK 2024 waar hij de nationale ploeg van Turkije vertegenwoordigt. Arda Güler komt ook terug op de FC 24, maar hoe goed is hij nou en wordt zijn potentie op waarde geschat? We hebben het allemaal voor je uitgezocht. Zo goed is Arda Güler op FC 24!

Let op: Guler is tot nu toe niet uitgebracht op Ultimate Team. Al zijn stats zijn dus gebaseerd op de gamemode Career Mode.

De goal van Arda Guler op het EK 2024

Arda Güler op FC 24 Career Mode

Op Career Mode vind je de echte groeibiljanten, en sinds kort ook de Turkse sterspeler. Om meteen maar met de deur in huis te vallen, wij vinden dat EA Sports niet echt recht doet aan één van de grootste talenten ter wereld. Op FIFA is hij altijd nog maar 77-rated. Güler vertegenwoordigt een waarde van 22 miljoen. Hij is daarmee niet écht duur. Zijn afkoopsom is rond de 49 miljoen euro.

Arda Güler FC 24

Stats

Zijn potentie is natuurlijk hoog: 88. Dit zou hem op eenzelfde niveau brengen als Antoine Griezmann of Victor Osimhen. Geen absolute wereldtop, maar daar net tegenaan.

Als we naar zijn stats kijken dan zien we het volgende:

  • Sterke stats: 83 Dribbelen, 81 korte passes, 85 balans en 81 balbeheersing.
  • Zwakke stats: Kracht, aggressie, slidings en snelheid.

De stats voelen Xavi-esque aan. Arda Güler moet het absoluut hebben van zijn techniek en niet zozeer van zijn fysieke aspecten. Deze zullen alleen maar beter worden met de jaren. De grootste tegenvaller is zijn pace. Met een snelheid van 69 wordt hij nooit echt snel. Terwijl sprintsnelheid één van de belangrijkste stats van het spel is.

Stats Arda Güler FC 24

Stats via sofifa

Op het gebied van skill-moves heeft Güler een gedegen 4-star. Dit is heel degelijk, maar eigenlijk ook wel het minste wat je kan verwachten. Een 3-star weak foot daarin tegen is toch een kleine tegenvaller. Het is wel beter dan de Weak Foot van concurrent Yamal.

Wat dan wel weer top is: Zijn work-rates zijn uitstekend. Met werktempo van Hoog/Normaal kan hij uitstekend dienst doen als CAM of vleugelspeler. Hij verdedigt mee, maar zal niet zo snel tegen stamina issues aanlopen.

Guler FC 24 Career Mode

Samenvattend; Arda Güler is een enorm talent, en dit is op FC 24 niet anders. Toch zijn er betere talenten te vinden op dit spel. We zijn benieuwd of Güler de verwachtingen kan overtreffen aan de hand van een goed 2024 EK. In FC 25 hopen we op betere stats en potentie! We zijn tenminste al blij dat we zo hebben kunnen genieten van zijn goals.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *