FC 24 Evolutions: de beste Superpowers

Benieuwd naar de beste EA FC 24 Superpowers Evolutions die er zijn? Dit artikel belicht de top 9 Evolutions binnen FC 24 om de tegenstand te domineren.

Evolutions zijn zonder twijfel de meest gewilde en dynamische functie van FC 24, met elke seizoen nieuwe Evolutions. Met nieuwe strategieën en explosieve combinaties die in de schijnwerpers springen, hebben we deze gids samengesteld met de beste EA FC 24 Evolutions om je winstpercentages te verhogen. Er zijn 9 verschillende Evolutions in dit overzicht, elk met unieke individuele krachten binnen een team. Combineer ze met spelers die hun krachten aanvullen om een onstuitbare samenstelling te creëren.

Hoe kiezen we de beste Evolutions in FC 24?

We hebben selectiecriteria ontworpen voor onze ranglijsten die ons in staat stellen recht te doen aan alle aspecten van gameplay. Het nieuwe evolutiesysteem binnen FC 24 biedt een RPG-element aan het spel, wat de speelbaarheid verhoogt.

Bij het kiezen van de beste EA FC 24 Evolutions hebben we zowel de ruwe stats die binnen het spel worden gepresenteerd als het uiteindelijke potentieel van de kaart om te slagen in overweging genomen. Natuurlijk zijn ook playstyles, workrates e.d. heel veel waard.

Enzo Francescoli | Super Powers

FC 24 Beste Evolutions Supoerpower

Enzo Francescoli is een Uruguayaanse voetballer die voornamelijk speelt op de CAM-positie binnen een team. Bekend bij voetbalfans als het idool dat Zidane inspireerde, is Enzo een ware legende binnen het spel. De kaart heeft vier sterren in vaardigheid met een viersterren zwakke voet.

De kaart speelt binnen de LPF-liga voor de club bekend als Hero. Zijn specialiteit ligt binnen het hoge aanvalspotentieel, terwijl zijn gebrek aan verdediging zijn positie als sterke aanvaller versterkt. De kaart is zeer gewild sinds de release en heeft gemakkelijk onze lijst van de beste EA FC 24 Evolutions gehaald.

Enzo Francescoli werkt zowel als een Engine als een Hawk. De Engine playstyle past echt goed bij de manier waarop zijn dribbelen is geformatteerd, wat zijn potentieel als fysieke aanvaller verhoogt. Met meerdere playstyles zoals First Touch, Power Shot en Acrobatic, voel je niet de gebruikelijke beperkingen die je zou voelen met andere kaarten. Als je Enzo voorziet van een Hawk playstyle, verhoogt dit echt zijn tempo, schieten en fysieke statistieken, terwijl zijn dribbelen nog steeds in het 90+ bereik blijft. Dit werkt vrij goed als je wilt afwijken van de eerder genoemde Engine playstyle! Hoewel zijn balans aan de lagere kant is, compenseert Enzo’s superieure dribbelen dit.

Mario Gomez | Super Powers

Mario Gomez is 38 jaar oud en vertegenwoordigt Duitsland spelend in de Bundesliga. Het personage is rechtshandig met drie-sterren vaardigheidsbewegingen en een vier-sterren zwakke voet. Met zijn hoge aanvallende werktempo en verdedigingswerk blijft Mario Gomez aan de hogere kant van fysieke aanvallers in FC 24.

Mario Gomez is niet de meest voorkomende kaart die op een dek te vinden is, maar je kunt altijd iemand op Reddit vinden die het succes laat zien dat ze met hem hadden, wat cruciaal was voor zijn positie binnen onze lijst van de beste EA FC 24 Evolutions. Over het algemeen is het een genot om te zien dat spelers die consequent Mario Gomez kiezen nu de mogelijkheid hebben om een sterkere versie van zichzelf binnen hun team te incorporeren.

Het personage krijgt twee playstyles samen met First Touch Plus. Aangezien hij een fysieke aanvaller is, zal de toevoeging van First Touch zeker waardevol zijn. First Touch samen met Power Header Plus verwijdert het slordige gevoel dat de kaart in-game ervaart. Hoewel hij als Finisher kan spelen, raden we de Engine playstyle ten zeerste aan boven Finisher.

Robbie Keane | Super Powers, Hero Upgrade

Een aanzienlijk deel van de gebruikersbasis verwijst naar Robbie Keane als de beste Evolution in recente tijden. Afkomstig uit de Republiek Ierland speelt Robbie Keane in de Premier League. Met 4 sterren rondom is Robbie Keane een van de meest complete kaarten in het spel en staat bovenaan de lijst van de beste EA FC 24 Evolutions.

Robbie Keane heeft twee Evolutions, waarbij Super Powers de meest recente is. Hoewel Hero Upgrade de eerste was die het spel sierde, springt Super Powers eruit als de betere Evolution. Daarom heb je de vrijheid om een van de paden te kiezen als je beide Evolutions bezit.

Keane blijft een van de meest consistente karakters in het spel, uitmuntend in zijn rol en posities in meerdere composities. De kaart stelt de speler in staat om door te gaan met de authentieke aanvallende AI-stijl met unieke bewegingen. We raden de Hunter playstyle ten zeerste aan voor de kaart, omdat het het tempo en de schietstatistieken verhoogt. Over het algemeen heeft de kaart een fatsoenlijke set van playstyles, samen met die zoals Chipshot. De dribbelboost is zonder twijfel de belangrijkste upgrade die bij de Evolution komt.

Fernando Morientez | Super Powers

Fernando Morientez is een fantastische voetballer uit Spanje die nu behoort tot Hero Club. Als je sentimenteel bent over oude legendes in onze lijst van de beste EA FC 24 Evolutions, dan is Fernando Morientez jouw man! Het personage speelt voor de Laliga Santander met vier sterren in zowel zwakke voet als vaardigheden. Met een indrukwekkende lengte van 6 voet 1 inch is Morientez de perfecte aanvaller om die kopballen in het doel te sturen!

Morientez blijft een haalbare keuze voor een aanvaller, maar hij is extreem situatiegebonden. Als je deze Evolution wilt laten werken, raden we je ten zeerste aan om onze aanbevelingen te volgen. De basis schietstatistiek van deze kaart springt eruit in de midden negentig, wat een grote winst is! Door lang te zijn, zou het verstrekken van een Engine aan een lange controle zijn zwakheden aanzienlijk verlichten. Echter, de Hunter playstyle is het meest gunstig omdat het het tempo van de kaart verhoogt, wat de afgesneden lengte compenseert terwijl het een goede schietstatistiek heeft.

Zoals altijd komt de kaart met een reeks van playstyles, maar het hebben van zowel Aerial als Power Header Plus geeft de kaart een enorme boost als aanvaller. Als je Morientez in de lucht krijgt voor een schot, is er een grote kans dat hij het haalt.

Jean-Pierre Papin | Super Powers Evolutions in FC 24

Jean-Pierre Papin behoort tot Hero Club en speelt voor League 1 Uber Eats. Met zijn Franse roots heeft Papin het internationale podium gedomineerd met 5 sterren. Zijn 4 sterren in zwakke voet en 3 sterren in vaardigheden geven de kaart een enorm positieve uitstraling. De prijs voor zijn Evolution is 100.000 of 400 credits.

Jean-Pierre Papin heeft een shooting van 97 dankzij zijn Evolution! Dit is natuurlijk bijna perfect en maakt het een fantastische afmaker. Het gebrek aan pace is echter nogal ontmoedigend. Dit zorgt ervoor dat een Engine belangrijk is. Het hebben van Power Shot Plus samen met zijn fantastische schietstatistieken maakt Papin tot een solide keuze in de meeste levensvatbare composities.

Diego Milito | Super Powers

Hij is agressief en deelt vlammende schoten uit die door de verdediging ploegen! Diego Milito is een legendarische voetballer uit Argentinië die nu bij de Hero Club van FC 24 hoort. Hij speelt nu voor Serie A TIM als een fysieke aanvaller en wordt vaak beschouwd als de beste spits onder de 100.000.

Diego Milito plaatst zichzelf op een fatsoenlijke plek door beheerst te zijn op Hunter. Echter, de kaart zou ook prima werken op Hawk, aangezien het een broodnodige fysieke boost biedt. First Touch, Finesse Shot en Power Header zijn beschikbaar als playstyle, en het verhogen van de springstatistiek voor Power Header blijft een levensvatbare strategie. Hawk kan ook wonderen doen voor de kaart, maar we raden Hunter als alternatief aan. Hunter zou het tempo verhogen terwijl je kunt werken met Diego Milito’s fantastische schietstatistiek.

Gianluca Vialli | Super Powers Evolutions FC 24

Gianluca Vialli komt uit Italië en is bij vele gelegenheden de crème de la crème geweest. Als een van de dodelijkste spitsen in het spel, is Vialli zonder twijfel binnen de top 5 Evolutions dit seizoen. Een goed gebalanceerd statistiekenblad met drie sterren op Skills en vier sterren op Weak Foot stelt Gianluca Vialli in staat een fantastische keuze te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar consistentie.

De kaart kost 550.000 om een reden, Vialli is een beest! Als je de twee versies vergelijkt, springt de kaart met 92 schaling eruit als de superieure. Met Acrobatic Plus en First Touch Plus wordt Vialli in een echte lastige situatie geplaatst. Maar in sommige situaties stelt deze combinatie de speler in staat enkele van de meest waanzinnige opstellingen uit te voeren, stel je voor dat je een doelpunt kunt scoren met een schaartrap vanuit een onmogelijke hoek! Een uithoudingsvermogen van 93 stuwt Vialli omhoog in de ranglijsten, waardoor hij kan uitblinken als een klinische spits. Vialli voelt veel gelijk aan de likes van Ronaldo in het spel!

Diego Forlan | Super Powers

Diego Forlan is een topkandidaat voor de beste Evolution deze keer, vechtend tegen de likes van Keane voor de toppositie. Met vier sterren rondom blijft de Uruguayaanse legende bovenaan in het spel in FC 24. Rechtsvoetig en klaar om de bal door de verdediging te krullen om de spitsen te ontmoeten, is Diego Forlan een moordenaarsschutter met zijn schietstatistiek van 90.

Forlan schreeuwt gewoon META rondom! First Shot Plus en Power Shot samen met 94 Afwerking stuwen Forlan naar de top van de lijst. De manier waarop Diego Forlan in het spel is geformatteerd is enigszins teleurstellend omdat hij niet zo goed beweegt als hij zou moeten. Maar, de upgrades naar dribbelen zijn zeker om de kaart een gezonde boost in speelbaarheid te geven.

We geloven dat hij Engine moet krijgen, aangezien hij niet de langste is met een lengte van 5 voet 11 inch. De voorkeursposities zijn ofwel CAM of zelfs CF dankzij kort passen en curves.

Dimitar Berbatov

Dimitar Berbatov is een Bulgaarse legende die momenteel in de Hero Club zit. Uitstekend boven zijn concurrentie met een indrukwekkende lengte van 6 voet 2 inch, is Berbatov wijdverspreid in de Premier League. Met zijn gemiddelde aanvalsstatistieken is Berbatov het best geschikt om als CF te spelen. Toch dwingt de hem je als CF in te zetten.

Berbatov in FC 24 voelt als een kaart met hoge snelheid. Hij zou perfect zijn geweest als zijn snelheidsstatistieken op 85 zouden liggen. Het hebben van First Touch klasse stelt Berbatov in staat functioneel en bruikbaar te zijn binnen composities als spits, maar het is zeer situatiegebonden. We geloven dat deze kaart langzaam zal verdwijnen wanneer de meta in het spel komt. Samenvattend, Berbatov is een gemiddelde kaart binnen de lijst van de beste EA FC 24 Evolutions die zijn taak uitvoert!