EA FC 24: Beste Camera Instellingen (Career Mode + Ultimate Team)


Het aanpassen van het perspectief in EA FC 24 zal zeker je ervaring en prestaties op het veld verbeteren, maar hoe je de standaardinstellingen wijzigt, is niet meteen duidelijk in het spel. Hier zijn de beste camera instellingen in EA FC 24 en hoe je ze kunt aanpassen om het best mogelijke zicht op het virtuele veld te krijgen.

Hoewel de camerahoeken in EA FC 24 realistisch kunnen zijn en lijken op een echte voetbaluitzending, wil je misschien deze instellingen aanpassen om het beste zicht op het veld te krijgen. We schreven eerder al een artikel over de beste controllerinstellingen!

Het is immers belangrijk om een goed overzicht te hebben van alles wat er tijdens een wedstrijd gebeurt, of je nu online speelt in Ultimate Team of of in een meer ontspannen sessie in Career Mode. De standaard instellingen zijn niet ideaal.

Win FIFA Coins!

Join the Excitement! Maak kans op miljoenen FC 24 Coins.
Laat je email achter en doe mee!

Beste camerainstellingen in EA FC 24:

  • Singleplayer Camera: Televisie uitzending (Tele Broadcast)
  • Multiplayer Camera: Televisie-uitzending (Tele Broadcast)
  • Aangepaste camera-instellingen: Aangepast
  • Hoogte: Ergens tussen 12 en 17
  • Zoomen: 0

Nadat je deze instellingen hebt toegepast, kun je ze ook aanpassen zoals je wilt. Dit jaar is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om in te zoomen op het strafschopgebied, de snelheid van de baltracking aan te passen en specifieke focuswijzigingen te doen. De bovenstaande instellingen gelden voor zowel Career Mode als Ultimate Team.

Experimenteer ermee! Wat betreft de camera instellingen is Tele-uitzending de beste die we hebben geprobeerd. Degenen die nóg meer van het veld willen zien, kunnen Co-Op proberen, vooral als je op een grote tv speelt.

De laatste wijziging die we aanraden is om je Powershot Zoom uit te hebben. Deze zoom heeft geen enkel nut, en bemoeilijkt de actie alleen maar.

Hoe wijzig je de Instellingen van de camera?

  1. Laad het hoofdmenu van EA FC 24.
  2. Klik op het tandwielpictogram linksboven, genaamd ‘Aanpassen’.
  3. Klik op ‘Instellingen’ en vervolgens ‘Spelinstellingen’.
  4. Druk op RB of R1 om naar ‘Camera’ te gaan.
  5. Selecteer ‘Aangepast’ bij de optie Aangepaste Camerainstellingen.
  6. Breng eventuele wijzigingen aan die je wilt!

Je kunt de instellingen ook in-game aanpassen door tijdens een wedstrijd te pauzeren en hetzelfde proces te volgen. Het is belangrijk om met de beste Camera instellingen te spelen in FC 24.

Als je niet tevreden bent met de wijzigingen of een fout hebt gemaakt, kun je ook je camerainstellingen herstellen door op Driehoek of Y te drukken, afhankelijk van je console. Zo heb je altijd je oude vertrouwde instellingen weer snel terug.

PS: Speel je naast FIFA ook graag Call Of Duty? Check dan onze blog over de beste shotguns eens!