Beste Spelers EA Sports FC 24 (EA FC 24 FUT)

Het is altijd spannend wanneer een nieuwe FIFA-game uitkomt, met fans die benieuwd zijn naar de beoordelingen van de spelers. Hier is een overzicht van de top 10 spelers in EA FC 24, gebaseerd op de nieuwste gegevens. EA Sports FC laat nog even op zich wachten maar gelukkig kunnen we door de closed beta al een stukje verder kijken. Zoals elk jaar is iedereen weer benieuwd wie dit jaar de beste spelers zijn in EA FC 24. Wat vinden jullie van de ratings, en komt dit overeen met wat jullie verwachten? Hieronder de top 10!

PS: Altijd op de hoogte blijven van het laatste FIFA nieuws? Check dan de officiele pagina van EA Sports.

EA FC 24 Beste Spelers

10. Kimmich (89)

De Duitse Joshua Kimmich staat bekend om zijn veelzijdigheid op het veld. Hij kan zowel als rechterverdediger als middenvelder spelen. Zijn technische vaardigheden, voetbalinzicht en leiderschapskwaliteiten maken hem een onmisbaar onderdeel van zowel Bayern München als het Duitse nationale team. Geen verkeerde naam om het lijstje mee af te trappen.

9. Casemiro (89) – Beste Braziliaanse Speler EA FC 24

Casemiro, de defensieve middenvelder van Real Madrid, staat bekend om zijn ongelooflijke tackletechniek en vermogen om het spel van achteren op te bouwen. Hij is de verankering op het middenveld voor zowel zijn club als het Braziliaanse nationale team. Eén nadeel? Hij is voor FIFA eigenlijk te langzaam, en zal dit vermoedelijk ook in EA FC zijn. Fodder dus.

8. Ruben Dias (89)

Ruben Dias heeft zich snel gevestigd als een van de beste verdedigers ter wereld bij Manchester City. Zijn kracht, snelheid en tactisch inzicht maken hem een muur in de defensie. Een erg solide verdediger die waarschijnlijk wel enkele in-forms gaat ontvangen in EA FC. Misschien de beste verdediger van EA FC24?

7. Courtois (90) – Beste Keeper EA FC 24

Thibaut Courtois, de Belgische doelman van Real Madrid, heeft zijn kwaliteit keer op keer bewezen met cruciale reddingen. Zijn lengte en reflexen maken hem tot een van de beste keepers ter wereld. Eveneens is dit ook de enige keeper in de top-10 lijst. Ook in FIFA 23 was Courtois de beste keeper.

6. Harry Kane (90)

Engeland’s aanvoerder en Tottenham’s topstriker, Harry Kane staat bekend om zijn scorend vermogen. Zijn krachtige schoten en precisie maken hem een constante dreiging voor de verdediging. Met de overstap naar Bayern München is het natuurlijk even afwachten of hij het daar ook kan waarmaken. Voor Ultimate Team blijft het een fantastische targetman.

Harry Kane EA FC 24

5. Salah (90)

Mohamed Salah, de Egyptische koning van Liverpool, blijft indruk maken met zijn snelheid, dribbelvaardigheid en fenomenale afwerkingsvermogen. Voorheen misschien wel de beste vleugelspeler, maar die titel kan hij helaas niet meer helemaal waarmaken. Toch verwachten we dat hij zijn rating vasthoudt.

4. Lewandowski (91)

De Poolse spits Robert Lewandowski, die voor Bayern München speelt, is een doelpuntenmachine. Met zijn techniek en positiegevoel is hij gewoon een nachtmerrie voor elke verdediger. Ondertussen wel weer 35 jaar uit, en daarmee een behoorlijke vedette. Wordt het seizoen 23/24 zijn laatste échte topseizoen?

3. De Bruyne (91) – Manchester City

Kevin De Bruyne, de Belgische middenvelder van Manchester City, wordt vaak beschouwd als een van de beste playmakers ter wereld. Zijn passes en visie zijn ongeëvenaard. Tweebenig en ook op FIFA een goede allround middenvelder. Wel hopen dat dit jaar zijn pace een beetje meevalt!

2. Haaland (91) – Manchester City

Erling Haaland is een opkomende superster met een onstilbare honger naar doelpunten. Zijn snelheid en kracht maken hem tot een van de meest gevreesde aanvallers van zijn generatie. Bij Manchester City rijgt hij de doelpunten aan elkaar. In FIFA is dit zo’n typische lengthy speler waar je van houdt of juist niet.

1. Beste Speler in EA FC24 Mbappé (92)

Kylian Mbappé, de Franse sensatie, staat bovenaan deze lijst vanwege zijn buitengewone talent. Zijn snelheid, dribbels en scorend vermogen hebben hem al op jonge leeftijd tot een wereldster gemaakt. Natuurlijk is het ook de posterboy van EA FC 24, en voor vele de beste voetballer van dit moment. We verwachten dat hij ook dit jaar weer FUT gaat domineren. Veel pack luck gewenst!

Waar zijn Messi en Ronaldo bij de Beste Spelers van EA Sports FC 24?

Velen zullen zich afvragen waar legendes als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn in deze top 10. Het is mogelijk dat, gezien hun leeftijd, hun ratings lichtelijk zijn gedaald in de game. Dit neemt echter niet weg dat zij nog steeds tot de beste spelers ter wereld behoren en dat hun invloed op het voetbal onmiskenbaar is. Wat ons betreft zijn ze echter net niet meer belangrijk genoeg voor een plek in de top 10.

Let op: Het is belangrijk te vermelden dat dit slechts voorspellingen zijn en dat de uiteindelijke ratings kunnen variëren.