FIFA 23 Lengthy Players (Alle spelers en hoe maak je ze)

FIFA 23 heeft iets unieks, en dat is dat ze nu drie verschillende acceleratiestijlen onderscheiden. Dit betekent dat de manier van sprinten en bewegen bij de spelers verschilt. We zoomen vandaag in op één van deze groepen, en leggen uit waarom er zoveel te doen is over Lengthy spelers. Voordat we dit doen, is het goed om te weten dat de lengthy traits niet werken voor de legacy consoles Xbox One en de Playstation 4. De zogenoemde ‘AcceleRATE’ functionaliteit werkt alleen voor de nieuwste generatie (Playstation 5, Xbox series X / Xbox series S) en de PC.

FUT 23 Lengthy Players

Wat zijn Lengthy Players in FUT 23?

De naam is natuurlijk al vrij beschrijvend, Lengthy betekent lang, en geld dus ook voor voornamelijk de grotere spelers in Ultimate Team. Op de transfermarkt of de Web App van Ultimate Team wordt het niet meteen duidelijk welke spelers Lengthy zijn. Ook is de lengte van een speler niet allesbepalend om deze trait te bezitten. Niet alle lange spelers bezitten per se over deze eigenschap.

Waarom zijn Lengthy spelers zo goed?

Deze spelers bezitten dus over een andere accelaratiestijl dan de meeste andere spelers. Ze zijn iets langzamer van start, maar zodra ze sprinten, kunnen ze dit tempo langer volhouden. Dit betekent dat ze op de lange afstand ongelooflijk moeilijk te kloppen zijn. Waar menig snelle spits – zoals Messi of Depay bijvoorbeeld snelheid verliest, doet een lengthy verdediger of aanvaller (Rudiger of Haaland) dit niet. Ze zullen daarom de meeste, langere sprintduels winnen. Tegelijkertijd combineren ze dit al met een bepaalde strength waardoor het spelers worden die menig fysiek duel domineren.

Wanneer is een speler Lengthy in FUT 23?

Vaak gaat het om een combinatie van lengte, kracht en een lagere flexibiliteit (agility). Vooral grote centrale verdedigers en aanvallers bezitten deze eigenschap. Enkele bekende voorbeelden zijn Erling Haaland en Virgil van Dijk. Benieuwd of een speler Lengthy is? De volgende formule heeft EA om te bepalen of een speler als Lengthy wordt beschouwd:

  1. De speler heeft een strength van 65+
  2. De Agility van de speler is minstens 14 punten lager dan zijn strength
  3. De acceleration is 55+
  4. De speler is minstens 1.74 lang.

 Je kunt dit het beste even opzoeken op Futbin!

FIFA 23 Spelers Lengthy maken

Staat jouw favoriete speler niet tussen de lijst van deze lange, potige spelers? Kijk dan eens welke statistieken ontbreken bij de eerder benoemde lengthy-formule. Enkele spelers missen namelijk slechts enkele punten op basis van kracht. Je kunt in zo’n geval een Architect, Sentinel of Backbone kaart toepassen om de kracht te boosten en daarmee het verschil tussen Strength en Agility op 14+ te krijgen.  Spelers zoals David Alaba, Theo Hernandez en Marquinhos kunnen op deze wijze allemaal geupgrade worden naar een Lengthy kaart! Benieuwd welke spelers dit nog meer allemaal kunnen? Kijk dan even op de website van GamingIntel.

Nieuwe Spelers kopen?

Bespaar je zelf dan een hoop moeite en koop je coins bij onze partner MMOGA. Betrouwbar, snel en goedkope FIFA coins voor alle consoles. Pas met echt goede teams kun je de maximale prestaties leveren bij FUT Champions en Division Rivals.  Kijk op de website van MMOGA via de volgende, onderstaande link. Vragen over de betrouwbaarheid, legaliteit en veiligheid van het kopen van FIFA coins? Kijk dan even hier.